Terug naar nieuwsoverzicht

Webinar Digitaal Toegankelijk Onderwijs op 25 juni

Als onderwijsinstelling ben je verplicht tot digitaal toegankelijk onderwijs. Hoe toegankelijk is je onderwijs? Kunnen alle studenten momenteel gebruikmaken van jullie digitale communicatiemiddelen?

Digitale toegankelijkheid maakt voor een grote groep studenten het verschil om wel of niet te kunnen studeren. Ruim 30% van de studenten heeft een functiebeperking, een derde ervaart hierdoor belemmeringen.

Samen met ECIO organiseren wij op 25 juni van 15.00 tot 16.00 uur een webinar en denken we samen na over wat er nodig is om het onderwijs digitaal toegankelijker te maken en wat jij zelf kan doen. Een gratis, interactief webinar waarbij ook tips en handreikingen, die jou hierbij ondersteunen, worden gedeeld.

Aanmelden kan via het aanmeldformulier.

Tags:
Categorie:
Nieuws
  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

RSS feed

Wij bieden ook een RSS feed aan. Die kun je bekijken met een gratis RSS reader.