Een inspirerende zomer: spijker je kennis bij met Accessibility

Nieuws
Vrouw zit op het gras en leest vanaf een laptop

De zomer staat voor de deur. De tijd om uit te rusten - maar ook om bij te leren. Bij veel bedrijven is het komkommertijd: hét moment om je kennis bij te spijkeren. Wil jij deze zomer jouw kennis over toegankelijkheid vergroten? Dan ben je bij Accessibility aan het juiste adres.

Je collega’s zijn op vakantie, het is rustiger op kantoor en je hebt even wat minder werk op je bord. Maak gebruik van deze tijd en verdiep je in de wereld van toegankelijkheid. Accessibility biedt verschillende manieren waarop je je deze zomer kunt verdiepen in digitale, fysieke en sociale toegankelijkheid.

Volg een e-learning

Ontwerp, bouw of lever jij content voor websites, apps of software? Wil je iets met digitale toegankelijkheid maar weet je niet hoe? Met onze e-learning Digitale Toegankelijkheid leer je wat jij kunt doen om te zorgen dat nog meer mensen gebruik kunnen maken van jouw digitale producten. Naast kennis krijg je ook praktische tips waarmee je direct aan de slag kunt. De online training bestaat uit zeven modules en duurt in totaal 90 minuten. Na het doorlopen van de e-learning weet jij precies wat je kunt doen!

Ben je werkzaam als redacteur, content medewerker of auteur? Dan is onze e-learning Toegankelijke Digitale WORD-bestanden iets voor jou. In deze online training leer je gericht hoe je digitale tekstbestanden toegankelijk maakt voor iedereen. Na afloop ben jij perfect in staat toegankelijke tekstbestanden op te leveren én kun je deze kennis delen met de rest van jouw organisatie. Klik hier voor meer info en om je aan te melden.

Speel onze Accessibility Game

Meer zin in een luchtige manier om bij te leren? Bekijk dan onze Accessibility Game. In dit online spel ervaar je hoe het is om een computer, tablet of telefoon te gebruiken voor mensen met een beperking. In ieder level wordt een andere beperking gesimuleerd. Zo ervaar je bijvoorbeeld een visuele of een cognitieve beperking.

Duik in onze kennisartikelen

Daarnaast vind je op onze website ook een hoop kennisartikelen over uiteenlopende onderwerpen op het gebied van digitale, fysieke en sociale toegankelijkheid.

Met deze tips ben jij aan het eind van deze zomer een expert op het gebied van toegankelijkheid. We wensen je een inspirerende zomer!