Belevingsworkshop | Toegankelijkheid (in recreatie) loont

Nieuws
Een man schrijft op een whiteboard en houdt in zijn andere hand een mobiel vast die hij gebruikt als bron voor wat hij opschrijft.

In deze live workshop in Amersfoort leer je omgaan met veelvoorkomende uitdagingen op het gebied van toegankelijkheid. Onze experts en ervaringsdeskundigen delen ervaringen en tips die je gelijk kunt inzetten om de toegankelijkheid binnen jouw organisatie te verbeteren.

In deze workshop, georganiseerd door Stichting Accessibility en de Zonnebloem, leer je omgaan met veelvoorkomende uitdagingen op het gebied van toegankelijkheid. Onze experts en ervaringsdeskundigen delen hun ervaringen en tips die je gelijk kunt inzetten om de toegankelijkheid binnen jouw organisatie te verbeteren. We staan ook stil bij de wet- en regelgeving.

Als hoogtepunt ervaar je zelf hoe het is om je met een beperking (visueel of motorisch) te verplaatsen in en rond een gebouw. Deze onvergetelijke ervaring leert je met andere ogen naar je omgeving kijken. Zo zul je zelf al veel struikelblokken kunnen signaleren. 

Voor wie?

Deze workshop is o.a. interessant voor facilitair managers, ontwerpers en gebouwbeheerders in de recreatiebranche én voor iedereen die ontwerpt in de openbare ruimte.

Datum en locatie
Maandag 2 oktober - 09.30 - 12.30 uur
Eenhoorn Meeting Center, Barchman Wuytierslaan 2 in Amersfoort

Wachtlijst

Op dit moment zit deze gratis workshop helaas vol. Je kunt je nog wel aanmelden voor de wachtlijst. Dan nodigen we je uit als er een plekje vrijkomt. Mail hiervoor je naam, organisatie en functie naar abutterlin@accessibility.nl met als onderwerp 'Wachtlijst Belevingsworkshop'. Uiterlijk donderdag 28 september a.s. hoor je of je erbij bent.

Aanmelden wachtlijst