Een game om digitale beperkingen zelf te ervaren

Nieuws
het logo van Accessibility is in beeld met de tekst Accessibility game eronder, ook zie je nog twee pijltjes en een oogje in beeld

Als je zelf geen beperking hebt dan is het soms lastig je in te beelden wat de obstakels zijn voor mensen met een beperking. Speciaal voor digitale toegankelijkheid heeft Accessibility een game ontwikkeld. Hierin zijn de digitale obstakels van verschillende beperkingen te ervaren. Speel het spel en vergroot je kennis!

Door op deze link te klikken kom je bij de Accessibility game.

Er zijn levels voor Dyslexie, Kleurenblind, blind, ADHD, Slechthorend en Kokervisus. Allemaal even interessant om zelf te ervaren hoe het is voor mensen met een beperking om een computer, tablet of telefoon te gebruiken. Je krijgt tips over wat je kunt doen om de ervaring van deze groep(en) mensen beter te maken.

Aan de slag met toegankelijkheid

Zijn jouw producten, diensten of gebouwen al digitaal toegankelijk? Als je niet goed weet waar je op moet letten of waar je kunt beginnen, dan kan het je helpen om te kijken of een van onze trainingen, webinars of e-learnings jou op weg kan helpen. Hierin delen we onze kennis en geven we volop tips waarmee je aan de slag kunt.

Hulp of advies nodig?

We helpen een heleboel bedrijven al met hun vraagstukken rondom fysieke, sociale en/of digitale toegankelijkheid. Dus als jij ook hulp of advies kunt gebruiken, dan horen we dat graag van je

Contact

Portret Tamara Visser

Ook jouw digitale communicatie voor iedereen toegankelijk?

Tamara Visser

CAPTCHA
1 + 9 =
Los de rekensom op en geef de oplossing aan met cijfers. Bijvoorbeeld voor 'twee plus vier=?' geef je een '6' op. Let op: je moet de rekensom twee keer invullen. Je krijgt een foutmelding na de eerste rekensom, ook als je die correct hebt ingevuld. Dus vul de rekensom twee keer in om het formulier naar ons te kunnen versturen.
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.
Privacy policy
Accessibility.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij zullen deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Accessibility.nl zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen. Voor meer informatie zie ons volledig beleid.