Een game om digitale beperkingen zelf te ervaren

Nieuws
het logo van Accessibility is in beeld met de tekst Accessibility game eronder, ook zie je nog twee pijltjes en een oogje in beeld

Als je zelf geen beperking hebt dan is het soms lastig je in te beelden wat de obstakels zijn voor mensen met een beperking. Speciaal voor digitale toegankelijkheid heeft Accessibility een game ontwikkeld. Hierin zijn de digitale obstakels van verschillende beperkingen te ervaren. Speel het spel en vergroot je kennis!

Door op deze link te klikken kom je bij de Accessibility game.

Er zijn levels voor Dyslexie, Kleurenblind, blind, ADHD, Slechthorend en Kokervisus. Allemaal even interessant om zelf te ervaren hoe het is voor mensen met een beperking om een computer, tablet of telefoon te gebruiken. Je krijgt tips over wat je kunt doen om de ervaring van deze groep(en) mensen beter te maken.

Aan de slag met toegankelijkheid

Zijn jouw producten, diensten of gebouwen al digitaal toegankelijk? Als je niet goed weet waar je op moet letten of waar je kunt beginnen, dan kan het je helpen om te kijken of een van onze trainingen, webinars of e-learnings jou op weg kan helpen. Hierin delen we onze kennis en geven we volop tips waarmee je aan de slag kunt.

Hulp of advies nodig?

We helpen een heleboel bedrijven al met hun vraagstukken rondom fysieke, sociale en/of digitale toegankelijkheid. Dus als jij ook hulp of advies kunt gebruiken, dan horen we dat graag van je

Contact

Portret Tamara Visser

Ook jouw digitale communicatie voor iedereen toegankelijk?

Tamara Visser

Statusbericht

Helaas is ons contactformulier tijdelijk niet te gebruiken. We zijn wel te bereiken via info@accessibility.nl en 030 - 239 82 70.