Allemaal sociaal onhandig: de podcast

Nieuws

Het is de week van de toegankelijkheid. Dit jaarlijkse initiatief van Iederin vraagt dit jaar speciale aandacht voor sociale toegankelijkheid.  Sociale toegankelijk gaat over hoe we met elkaar omgaan.

Sociale toegankelijk gaat over hoe we met elkaar omgaan. Dat je ook met een beperking gewoon wordt aangesproken bijvoorbeeld, en dat er rekening gehouden wordt met wat je wilt en kunt. Dat klinkt heel logisch, maar blijkt in de praktijk niet zo makkelijk. 

Luister nu onze nieuwe podcast: Allemaal Sociaal Onhandig. In de ASO de podcast gaan Séverine Kas en Sandra Visser vanaf nu wekelijks het gesprek aan over sociaal onhandige situaties. Want sociaal onhandig zijn we allemaal. Wekelijks bespreken ze aan de hand van ervaringen en voorbeelden sociaal onhandige situaties. Wat ging goed en wat kan beter? Wil je met ons meepraten in een aflevering? Dat zouden we heel leuk vinden. Stuur een mail naar info@accessibility.nl of neem contact met ons op.

In de trailer: “Sociale toegankelijkheid, wat is dat dan?” gaan Séverine en Sandra op zoek naar een afbakening van sociale toegankelijkheid. Wat is het wel en wat is het niet. En vooral waarom is het zo belangrijk dat we met elkaar wat sociaal handiger worden naar mensen met een beperking. Luisteren dus!  Zo weet jij elke week een beetje meer hoe je wat sociaal handiger kan worden. Handig toch?

Waar te vinden?

De podcast is te vinden op Spotify. Abonneer je en mis geen aflevering. Digitaal meepraten? ASO de podcast heeft een eigen instagram account. We zijn benieuwd naar jullie verhalen en feedback!

Heb je een verhaal of situatie die je graag besproken wilt hebben? Stuur het op naar info@accessibility.nl of stuur een dm via Instagram. Wil je live mee praten? We nodigen je graag uit om zelf mee te praten. Zo delen we nog meer inzichten en maken we samen Nederland wat sociaal handiger.

 

 

Contact

Portret Sandra Visser

Ook jouw digitale communicatie voor iedereen toegankelijk?

Sandra Visser