workshop Diversiteit & Inclusiviteit bij Naturalis in Leiden

Nieuws
twee geblindeerde mensen spelen met lego

Als onderdeel van een trainingsdag over inclusie van de Nederlandse natuurhistorische musea mochten Accessibility en MuZIEum de workshop Diversiteit & Inclusiviteit geven.

Als onderdeel van de trainingsdag ‘Diversiteit en Inclusiviteit’ van het Samenwerkingsproject ‘Leren doe je samen’ van 12 natuurhistorische musea gaven Francis Ter Horst-Lotterman van Accessibility en Bart den Dekker van MuZIEum samen een workshop. De workshop begon met een stuk kennis delen vanuit Accessibility over inclusie, toegankelijkheid en verschillende oogaandoeningen. Vervolgens ging men in  deze workshop  door middel van een opdracht met lego ervaren wat het is om blind te zijn. Ook gingen de deelnemers aan de slag met vragen als: Hoe ga je om met een grote diversiteit aan bezoekers? En hoe zorg je ervoor dat iedereen zich in het museum goed voelt en mee kan doen?

Accessibility organiseert regelmatig webinars en workshop over toegankelijk en inclusie. Wil je hier meer over weten, stuur dan een email naar info@accessibility.nl

Contact

Portret Francis ter Horst met hond

Ook jouw digitale communicatie voor iedereen toegankelijk?

Francis ter Horst - Lotterman

CAPTCHA
0 + 0 =
Los de rekensom op en geef de oplossing aan met cijfers. Bijvoorbeeld voor 'twee plus vier=?' geef je een '6' op. Let op: je moet de rekensom twee keer invullen. Je krijgt een foutmelding na de eerste rekensom, ook als je die correct hebt ingevuld. Dus vul de rekensom twee keer in om het formulier naar ons te kunnen versturen.
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.
Privacy policy
Accessibility.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij zullen deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Accessibility.nl zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen. Voor meer informatie zie ons volledig beleid.