We hebben een nieuwe website!

Nieuws

Digitale toegankelijkheid heeft een plek gekregen in wetgeving en in beleid, misschien nog niet in het tempo dat we graag zouden willen, maar wel onmiskenbaar en onomkeerbaar. Bijna 20 jaar is Stichting Accessibility actief op het terrein van digitale toegankelijkheid, in het begin als pionier, de laatste jaren met steeds meer als collega's en als kenniscentrum. Die verandering heeft Accessibility ertoe gebracht de website, die als een oude, vertrouwde jas voor ons was, totaal te vernieuwen. Samen met SchaapOntwerpers en LimoenGroen hebben we een nieuwe huisstijl en website ontwikkeld. 

We hebben ervoor gekozen om op deze website vooral kennis te delen die praktisch is, die organisaties ondersteunt in het streven naar toegankelijke digitale communicatie. We geven daarmee het proces naar een toegankelijke digitale wereld, de missie van Accessibility, een impuls.

Wij zullen daarom vaker inhoudsvolle en inzichtelijke artikelen delen op de site zodat de kennis die bij ons in huis is ook naar buiten gedragen wordt. Deze nieuwsberichten en blogs staan onder de kop 'Actueel' centraal op onze site en zullen niet dienen als een historisch archief, maar als een startpunt voor inspiratie rond digitale toegankelijkheid. Wij gaan dit, nu de site live staat, nog verder uitbreiden met informatie over projecten die we op dit moment uitvoeren. Omdat wij graag organisaties verder helpen met digitale toegankelijkheid hebben wij ook onze diensten overzichtelijker gepresenteerd op de nieuwe website. 

Informatief, overzichtelijk en toegankelijk, dat zijn kernwoorden voor de website. We hopen dat iedereen de weg er makkelijk in kan vinden.