INmuseum Magazine 3 is nu beschikbaar

Nieuws
Voorkant magazine IN:museum, vrouw met stok, 3 titels van artikelen: knelpunten museumbezoek, 'blijf van mijn pand af', Grachtenmuseum

Het meest recente nummer van ons IN:museum Magazine is nu beschikbaar! Dit gratis magazine richt zich op inclusie en toegankelijkheid van musea en deze derde editie staat in het teken van faciliteiten in het museum. 

Zorg voor een positieve museumervaring: maak je facilitaire voorzieningen toegankelijk. In dit magazine lees je over verschillende manieren waarop je dit kunt doen. Van het aanbrengen van duidelijke routegeleiding tot het creëren van een toegankelijk toilet en van het verstrekken van informatie over bereikbaarheid op je website tot het toegankelijk maken van monumentale panden. 

Laat je inspireren en enthousiasmeren om (verder) met toegankelijkheid en inclusie aan de slag te gaan in jouw museum. Ontvang waardevolle tips die je vandaag al kunt toepassen. 

Tags

  • inclusieve organisatie
  • Toegankelijkheid

Contact

Portret Tamara Visser

Ook jouw museum voor iedereen toegankelijk?

Tamara Visser

CAPTCHA
8 + 9 =
Los de rekensom op en geef de oplossing aan met cijfers. Bijvoorbeeld voor 'twee plus vier=?' geef je een '6' op. Let op: je moet de rekensom twee keer invullen. Je krijgt een foutmelding na de eerste rekensom, ook als je die correct hebt ingevuld. Dus vul de rekensom twee keer in om het formulier naar ons te kunnen versturen.
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.
Privacy policy
Accessibility.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij zullen deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Accessibility.nl zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen. Voor meer informatie zie ons volledig beleid.