Vacature: Technisch consultant digitale toegankelijkheid

Nieuws
een hand houdt een bord omhoog waarop de tekst 'vacature' staat

Ben jij de Technisch consultant digitale toegankelijkheid die we zoeken? Jij bent voor ons de verbindende en opbouwende factor tussen diverse stakeholders zoals het ministerie, expertise partners, klanten en andere partijen. 

Samen met onze klanten pak jij het initiatief bij het:

  • Ontwikkelen en geven van diverse scholingen en workshops aan klanten. Bijvoorbeeld een training over de nieuwste wcag richtlijnen.
  • Ontwikkelen van een plan van aanpak zodat op tactisch en strategisch niveau een organisatie digitaal toegankelijk wordt.
  • Realiseren van innovatieve samenwerkingen. Hierbij werk je nauw samen met een wisselend projectteam.
  • Bijdragen aan de verdere ontwikkeling en positionering van Accessibility. Hierbij werk je samen met diverse collega’s en experts.
  • Opbouwen, onderhouden en uitbreiden van een relevant intern en extern netwerk van klanten en stakeholders.

Als jij je helemaal thuis voelt op het snijvlak tussen ICT en maatschappij en je hebt een onderzoekende en vooruitstrevende manier van denken? Lees dan verder over deze leuke functie: Technisch Consultant Digitale Toegankelijkheid - Bartimeus. We komen heel graag met je in contact!

Je kunt direct solliciteren via deze webpagina: Technisch Consultant Digitale Toegankelijkheid - Bartiméus (recruitee.com).

Contact

portret Leonie Steggink

Ook een bijdrage leveren aan een maatschappij die voor iedereen toegankelijk is?

Leonie Steggink

CAPTCHA
1 + 4 =
Los de rekensom op en geef de oplossing aan met cijfers. Bijvoorbeeld voor 'twee plus vier=?' geef je een '6' op. Let op: je moet de rekensom twee keer invullen. Je krijgt een foutmelding na de eerste rekensom, ook als je die correct hebt ingevuld. Dus vul de rekensom twee keer in om het formulier naar ons te kunnen versturen.
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.
Privacy policy
Accessibility.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij zullen deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Accessibility.nl zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen. Voor meer informatie zie ons volledig beleid.