Vacature: Technisch consultant digitale toegankelijkheid

Nieuws
Een hand houdt een bord omhoog waarop de tekst 'vacature' staat.

Ben jij de Technisch consultant digitale toegankelijkheid die we zoeken? Jij bent voor ons de verbindende en opbouwende factor tussen diverse stakeholders zoals het ministerie, expertise partners, klanten en andere partijen. 

Samen met onze klanten pak jij het initiatief bij het:

  • Ontwikkelen en geven van diverse scholingen en workshops aan klanten. Bijvoorbeeld een training over de nieuwste wcag richtlijnen.
  • Ontwikkelen van een plan van aanpak zodat op tactisch en strategisch niveau een organisatie digitaal toegankelijk wordt.
  • Realiseren van innovatieve samenwerkingen. Hierbij werk je nauw samen met een wisselend projectteam.
  • Bijdragen aan de verdere ontwikkeling en positionering van Accessibility. Hierbij werk je samen met diverse collega’s en experts.
  • Opbouwen, onderhouden en uitbreiden van een relevant intern en extern netwerk van klanten en stakeholders.

Als jij je helemaal thuis voelt op het snijvlak tussen ICT en maatschappij en je hebt een onderzoekende en vooruitstrevende manier van denken? Lees dan verder over deze leuke functie: Technisch Consultant Digitale Toegankelijkheid - Bartimeus. We komen heel graag met je in contact!

Je kunt direct solliciteren via deze webpagina: Technisch Consultant Digitale Toegankelijkheid - Bartiméus (recruitee.com).