Recreatie, cultuur & toerisme

Sector

Als professional in recreatie en toerisme wil je graag dat klanten jouw locatie blijven bezoeken. De klantbeleving is hierbij erg belangrijk. Een goede ervaring leidt onder andere tot positieve reviews, terugkerende bezoekers en meer afzetpotentieel. De toegankelijkheid en bereikbaarheid van jouw locatie dragen hieraan bij. 

Hoe zorg je ervoor dat alle bezoekers, met hun vrienden of familie, gemakkelijk bij jouw locatie komen? Hoe richt je de toegankelijkheid op locatie goed in, zonder dat dit de beleving van jouw locatie beïnvloedt? Zomaar een aantal vragen waarmee je als professional in de recreatie- en toerismesector te maken krijgt als je aan de slag gaat met toegankelijkheid.  

Ik wil meer weten over ....

Hoe ga je aan de slag? 

Met kleine aanpassingen kun je vaak al een groot verschil maken. Maar waar begin je? De wereld van toegankelijkheid is misschien nog nieuw en onbekend voor je. Wat betekenen begrippen als digitale, sociale en fysieke toegankelijkheid precies? Welke doelen streef je na, zowel voor jouw organisatie als om te voldoen aan toegankelijkheidsnormen? En hoe werk je hier het best naartoe? Onze verschillende onderzoeken, scans en stappenplannen geven je het inzicht dat je nodig hebt. 

Welke hulp bieden wij? 

Of je nu inzicht wilt in jouw huidige situatie, op zoek bent naar kennis en informatie of een compleet plan van aanpak wilt: wij kunnen je helpen. Op basis van jouw wensen en doelen, bieden wij jou de juiste begeleiding. Je kunt bij ons terecht voor:

Het maakt niet uit hoe groot jouw organisatie is: we kunnen iedereen voorzien van kennis, advies of begeleiding.  

 

De recreatiebranche uitgelicht

Handige tips & tools

Neem gerust contact met ons op

Als we je kunnen helpen met jouw digitale of fysieke toegankelijkheid. We denken graag met je mee. Je kunt ons bereiken op 030 - 239 82 70 of via info@accessibility.nl.