Workshop Inclusief Onderzoek bij UXInsight Unfolds '21

Nieuws
promotieplaatje UXinsight evenement

Op donderdag 11 november werkt Accessibility samen met Uxinsight aan het online evenement UXinsight Unfolds '21 - Making UX Research more inclusive. Het doel van dit evenement is niet waarom Inclusiviteit zo belangrijk is, maar hoe je constructieve stappen kunt zetten om te zorgen dat je onderzoek inclusief is.

Het programma duurt van 11.00 -17.30 uur waarbij je onder andere kunt kiezen uit een aantal workshops.

Veron Wormeester en Aafke  van Welbergen van Accessibility zullen samen met Joey van der Bie (onderzoeker bij de Hogeschool van Amsterdam) de workshop Inclusief Onderzoek geven.

Ze werken hierbij samen met gebruikersonderzoekers en ook ervaringsdeskundigen aan het inclusief/toegankelijk aanpassen van onderzoeksmethodieken. Tijdens de workshop wordt er gekeken naar de onderzoeksmethodiek, de deelnemers aan het onderzoek en werken dan toe naar een inclusieve/toegankelijke onderzoeksmethodiek. Immers, om inclusief te ontwerpen moet  ook iedereen kunnen meedoen aan het gebruikersonderzoek.

Voor meer informatie en een laatste aanmelding kun je gaan naar de volgende pagina van UXInsight.

Wij bieden nog meer workshops en webinars over gebruikersonderzoek. Mocht je hier meer over willen weten stuur dan een email naar: info@accessibility.nl

 

Contact

Portret Aafke van Welbergen

Ook jouw digitale communicatie voor iedereen toegankelijk?

Aafke van Welbergen

CAPTCHA
7 + 5 =
Los de rekensom op en geef de oplossing aan met cijfers. Bijvoorbeeld voor 'twee plus vier=?' geef je een '6' op. Let op: je moet de rekensom twee keer invullen. Je krijgt een foutmelding na de eerste rekensom, ook als je die correct hebt ingevuld. Dus vul de rekensom twee keer in om het formulier naar ons te kunnen versturen.
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.
Privacy policy
Accessibility.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij zullen deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Accessibility.nl zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen. Voor meer informatie zie ons volledig beleid.