Audits

Een onafhankelijk onderzoek van je website geeft duidelijkheid over de kwaliteit en toegankelijkheid van je site. Het is bovendien de perfecte manier om het gedurende de (ver)bouw van je site de resultaten te monitoren. Accessibility checkt op ieder gewenst moment en/of deelgebied of je website en je ICT-leverancier op de goeie weg zijn. Meten is weten en met concrete onderzoeksresultaten op tafel praat het zoveel makkelijker. En als het nodig of gewenst is, schuiven wij aan bij de gesprekken met je webbouwer. Dat kan je een hoop geld en stress besparen.

Een onderzoek laat ook zien waar de zwakke plekken in je website zitten en welke problemen je eenvoudig snel kunt verhelpen. Of op welk gebied je extra ondersteuning kunt gebruiken. Ook dan staan de experts van Accessibility voor je klaar met onafhankelijk advies, kennis en ervaring om je op ieder gewenst terrein bij te staan.

Pas toe of leg uit

De toegankelijkheidsrichtlijnen zijn in eerste instantie weliswaar voor overheidswebsites ontwikkeld, maar ze vormen een goede graadmeter voor de kwaliteit van iedere website. Een site die aan de toegankelijkheidsrichtlijnen zoals WCAG 2.0 voldoet is bovendien optimaal ingericht voor zoekmachines. Voor websites van (semi-)overheden geldt dat zij per 1 januari 2015 aan de toegankelijkheidsrichtlijnen moeten voldoen.

Accessibility onderzoeken kunnen op ieder gewenst moment meten hoe het staat met de toegankelijkheid en de vorderingen van je website. Volgens het verantwoordingsmodel moeten overheidswebsites bovendien zijn voorzien van een 'pas toe of leg uit'-verklaring. Ook daarmee kunnen we je helpen.

Meer informatie

Neem contact met ons op en we kijken samen in welke fase en hoe onze audits je kunnen ondersteunen op weg naar een kwaliteitswebsite.

Neem contact met ons op voor een onafhankelijke audit als nulmeting, bij de ontwikkeling of bij oplevering van je webproject.

Uw gegevens
Aanhef
Anti-spamvraag
(antwoord niet in letters)

U ontvangt per e-mail een kopie van uw offerteaanvraag. Alle informatie die u ons verstrekt, behandelen wij vertrouwelijk. Persoons- of adresgegevens gebruiken wij uitsluitend voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt.

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn