Accessibility doet onderzoek naar toegankelijkheid overheidswebsites en apps

Nieuws
Digitale tool om toegankelijkheidsverklaring mee te maken

Iedereen heeft het recht om mee te doen in de maatschappij. Daarom is het toepassen van digitale toegankelijkheid verplicht voor overheidsinstanties sinds 23 september 2020. Het Ministerie van Binnenlandse zaken wil inzicht krijgen in de mate waarin overheden nu digitaal toegankelijk zijn. Waar staat Nederland nu precies als het gaat om digitale toegankelijkheid op overheidswebsites en apps? Accessibility onderzoekt dit in opdracht van Logius.

Contact

Eric Velleman

Ook jouw digitale communicatie voor iedereen toegankelijk?

Eric Velleman

CAPTCHA
6 + 5 =
Los de rekensom op en geef de oplossing aan met cijfers. Bijvoorbeeld voor 'twee plus vier=?' geef je een '6' op. Let op: je moet de rekensom twee keer invullen. Je krijgt een foutmelding na de eerste rekensom, ook als je die correct hebt ingevuld. Dus vul de rekensom twee keer in om het formulier naar ons te kunnen versturen.
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.
Privacy policy
Accessibility.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij zullen deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Accessibility.nl zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen. Voor meer informatie zie ons volledig beleid.