Mooi resultaat bij Philadelphiazorg

Nieuws
gezamenlijke kamer met nieuwe verlichting

Bij de dagbesteding van St Philadelphiazorg in Gorinchem zijn cliënten met een verstandelijke en soms visuele beperking aanwezig. Onze adviseur Toegankelijkheid Yvonne Vrijhof mocht een voorstel maken voor het verbeteren van de verlichting, kleuren en contrasten.

Philadelphiazorg wilde bij de dagbesteding graag goede verlichting plaatsen. De ruimte word als te donker ervaren. De paar plafonnieres geven lichthinder en dragen niet goed bij aan een voldoende en egaal lichtniveau.

Het advies

In het advies is aandacht geschonken aan een voldoende lichtniveau, egale verlichting, extra taakverlichting boven de tafels met daarbij als extra aandachtspunt, het vermijden van zoveel mogelijk lichthinder.
In de aangepaste situatie is de verlichting nu ook dimbaar en kan indien gewenst in de zithoek anders worden gereguleerd dan in de rest van de ruimte.

Resultaat

Op de afbeeldingen zie je eerst de beginsituatie en daarnaast het prachtige resultaat van de nieuwe verlichting in de dagbestedingsruimte! Meer licht, goed verdeeld in de ruimte, dimbaar en geen lichthinder.

Contact

Afbeelding van Yvonnen Vrijhof

Ook jouw omgeving meer toegankelijkmaken?

Yvonne Vrijhof

CAPTCHA
4 + 4 =
Los de rekensom op en geef de oplossing aan met cijfers. Bijvoorbeeld voor 'twee plus vier=?' geef je een '6' op. Let op: je moet de rekensom twee keer invullen. Je krijgt een foutmelding na de eerste rekensom, ook als je die correct hebt ingevuld. Dus vul de rekensom twee keer in om het formulier naar ons te kunnen versturen.
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.
Privacy policy
Accessibility.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij zullen deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Accessibility.nl zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen. Voor meer informatie zie ons volledig beleid.