Uitbreiding panelleden gebruikersonderzoeken

Nieuws
man kijkt door VR-bril

Vanuit Accessibility voeren wij veel gebruikersonderzoeken uit. Tijdens zo’n onderzoek wordt er gekeken hoe gebruikers een product of dienst gebruiken. De gebruiker wordt zo betrokken bij (een onderdeel van) het ontwerpproces.

We noemen dit inclusief gebruikersonderzoek, omdat we ervoor zorgen dat een zo breed mogelijke groep vertegenwoordigd wordt in onderzoeken, en er zoveel mogelijk mensen in staat zijn om te participeren.  Meer informatie over inclusief gebruikersonderzoek vind je hier.

Om gebruik te kunnen maken van gebruikers is het essentieel dat we toegang hebben tot een representatieve groep. Daarnaast moet de groep groot genoeg zijn om mensen afwisselend deel te laten nemen. De groep wordt onderdeel van een panel die we af te toe kunnen benaderen voor een specifieke onderzoeksvraag. Meer informatie over hoe het panel werkt vind je hier 

We zijn dan ook continu op zoek naar mensen met een (visuele) beperking die hun ervaring willen delen en mee willen werken aan een specifiek onderzoek.

Je wordt vrijblijvend ingedeeld in ons panel. Je kunt vervolgens bij iedere onderzoeksvraag aangeven of je wel of niet wilt meewerken. Samen werken aan verbeteringen van toegankelijkheid zorgt ervoor dat de producten en diensten steeds beter aan zullen sluiten bij een steeds grotere groep gebruikers. 

Doe mee en maak een verschil:

Meld je hier aan voor het panel

Tags

  • gebruikerstest
  • Onderzoek

Contact

Portret Aafke van Welbergen

Ook jouw producten en diensten voor iedereen toegankelijk?

Aafke van Welbergen

CAPTCHA
7 + 3 =
Los de rekensom op en geef de oplossing aan met cijfers. Bijvoorbeeld voor 'twee plus vier=?' geef je een '6' op. Let op: je moet de rekensom twee keer invullen. Je krijgt een foutmelding na de eerste rekensom, ook als je die correct hebt ingevuld. Dus vul de rekensom twee keer in om het formulier naar ons te kunnen versturen.
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.
Privacy policy
Accessibility.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij zullen deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Accessibility.nl zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen. Voor meer informatie zie ons volledig beleid.