Begeleiding op maat - Laat je begeleiden door onze experts

Om toegankelijkheid te borgen in jouw organisatie, is goede begeleiding essentieel. Wil jij jouw organisatie meenemen in de reis naar toegankelijkheid? Schakel dan onze technisch consultants in. Als experts kijken zij een tijdlang mee, begeleiden jouw professionals en leiden hen op. Totdat zij het zélf kunnen. 

Steeds meer organisaties zoeken experts die hun professionals kunnen begeleiden en opleiden op het gebied van toegankelijkheid. Want als de toegankelijkheid, gebruikersvriendelijkheid en begrijpelijkheid van jouw product of dienst op orde zijn, profiteert jouw organisatie hier óók van. Je Het verbetert de klantbeleving, vergroot je doelgroep en afzetpotentieel, maakt informatie beter bereikbaar, aankopen kunnen makkelijker gedaan worden én jouw product of dienst is beter vindbaar via zoekmachines.  

Schakel een expert in 

Genoeg redenen om toegankelijkheid goed te organiseren. Om dit te doen hebben de professionals in jouw organisatie de juiste kennis en begeleiding nodig. Onze experts kunnen hierbij helpen.  

Wij ondersteunen o.a. UX’ers, websitearchitecten, back-end en front-end developers, contentmanagers, architecten, aannemers, projectleiders en interieurstylisten. Ieder vanuit hun eigen vakgebied. Onze experts spreken de juiste (code)taal, geven praktische tips en delen hun kennis en ervaring om jouw professional(s) en organisatie verder te brengen met toegankelijkheid. 

Waar kunnen wij je bij helpen? 

Onze technisch experts begeleiden je bij het toegankelijk maken van zowel digitale producten of diensten (zoals een app, website of pdf). Onze fysieke experts geven advies over fysieke producten, diensten of locaties zoals een winkel maar bijvoorbeeld ook een stationsgebied.  

Zij kunnen o.a. helpen bij: 

  • Inclusief ontwerpen 

  • Bouwen 

  • Content publiceren 

  • Inrichten 

Neem contact met ons op 

Wil jij ook aan de slag met begeleiding op maat? Neem contact met ons op voor meer informatie en het maken van een afspraak.

Meer weten? 

Wil je meer weten over de toegankelijkheid van jouw organisatie? Dan ben je bij Accessibility aan het juiste adres. Naast begeleiding op maat bieden wij o.a.: