Toegankelijkheidsverklaring

Een drempelloze digitale samenleving: dat is onze missie. Iedere dag ondersteunen we organisaties op weg naar digitale toegankelijkheid. Dat onze eigen website digitaal toegankelijk is spreekt voor zich. Wij willen volledig voldoen aan de internationale WCAG 2.1 AA toegankelijkheidsnorm.

Ontwerp en bouw

Voor het ontwerp en de bouw van onze website hebben we een ontwerper en webbouwer gekozen die digitale toegankelijkheid hoog in het vaandel hebben. Het ontwerp is van Schaapontwerpers en de bouw van onze website is uitgevoerd door LimoenGroen.

Beheer en redactie

Onze medewerkers zijn getraind in digitale toegankelijkheid. Dus ook als we publiceren op onze eigen website doen we dat digitaal toegankelijk.

Toetsing

Wij hebben voor de livegang van onze website een interne test uitgevoerd naar de digitale toegankelijkheid van onze website. De issues die daar uit voort zijn gekomen hebben we opgelost. Ieder jaar laten we onze website toetsen op toegankelijkheid. De volgende toetsing zal in 2021 uitgevoerd worden door een externe onafhankelijke expert.

Feedback en contactgegevens

Loopt u desondanks tegen een toegankelijkheidsprobleem aan? Of heeft u een vraag of opmerking over de toegankelijkheid van onze website?  Neem dan contact met ons op.

Datum van de verklaring

10 juli 2020