Zelf aan de slag - Vergroot je kennis over toegankelijkheid

Wil je aan de slag met toegankelijkheid? Dan helpt het vergroten van je kennis hierover. Welke doelgroepen met een beperking zijn er? Wat zijn de voordelen van toegankelijkheid? En wat zijn de mogelijkheden? Door je hierin te verdiepen, kun jij je straks optimaal inleven in je klant of gebruiker en zo effectief mogelijk aan de slag met jouw product, dienst of locatie.

Om écht aan de slag te kunnen met toegankelijkheid, is kennis een onmisbare basis. Met onze trainingen en sessies helpen wij jou en je collega's experts worden op het gebied van toegankelijkheid. Zo wordt dit belangrijke thema geborgd in jullie organisatie, dagelijkse werkzaamheden en ontwikkelingen.  

Gericht maatwerk 

Wij delen onze kennis en ervaringen graag. Onze experts doen het voor, pakken het samen met je op en geven je de juiste tools zodat je uiteindelijk helemaal zélf aan de slag kunt.  

We stemmen onze begeleiding af op het bestaande kennisniveau. Is er al bewustzijn bij collega's over toegankelijkheid? Is er al onderzoek gedaan naar de toegankelijkheid van je product, dienst of gebouw en heb je helder wat de vervolgstappen zijn? Dan nemen we dit mee. Het maakt niet uit waar of wanneer je begint: wij bieden altijd maatwerk, op welk punt je je ook begeeft.  

Kies wat past 

Voor ieder niveau hebben wij kennis beschikbaar die jou op weg helpt. Je kunt een bewustwordingssessie, workshop, training, webinar of e-learning volgen. Of schakel een technisch consultant in die als expert met je meekijkt gedurende een bepaalde periode. Kies de manier die past bij jouw organisatie. Wij helpen jou om toegankelijkheid te realiseren in de best passende vorm. 

Bekijk de mogelijkheden 

Wil jij hiermee aan de slag? Kijk op onze trainingspagina welke training, webinar, workshop of e-learning bij jouw kennisniveau past. 

Meer weten? 

Wil je meer weten over de toegankelijkheid van jouw organisatie? Dan ben je bij Accessibility aan het juiste adres. Naast gebruikersonderzoeken bieden wij o.a.: 

Neem contact met ons op 

Kunnen wij jou helpen met extra kennis om aan de slag te kunnen gaan? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.