5 x beter toegankelijk in de recreatiebranche

Wij zijn samen met bedrijven uit de recreatiebranche aan de slag met hun toegankelijkheid. Waarom? Omdat zij het belangrijk vinden dat de beleving voor iedere bezoeker uniek is.

Hoe krijg je dit voor elkaar? Door te kijken naar de klantreis op basis van 5 thema’s: bewustwording, bereikbaarheid, betreedbaarheid, bruikbaarheid en bejegening.

Bekijk de 5 x beter toegankelijkheidsthema's

Kleine aanpassingen in de klantreis binnen deze thema’s kunnen al een groots effect hebben.

Wil je hier meer over weten, specifiek binnen de recreatiebranche, neem dan contact met ons op voor een persoonlijk gesprek. We kijken samen met jou hoe de toegankelijkheid van jouw product, dienst of faciliteit kan worden verbeterd, als dat nodig is.

Contact

portret Rob Verberne

Ook jouw product, dienst of faciliteit voor iedereen toegankelijk maken?

Rob Verberne

CAPTCHA
7 + 4 =
Los de rekensom op en geef de oplossing aan met cijfers. Bijvoorbeeld voor 'twee plus vier=?' geef je een '6' op. Let op: je moet de rekensom twee keer invullen. Je krijgt een foutmelding na de eerste rekensom, ook als je die correct hebt ingevuld. Dus vul de rekensom twee keer in om het formulier naar ons te kunnen versturen.
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.
Privacy policy
Accessibility.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij zullen deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Accessibility.nl zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen. Voor meer informatie zie ons volledig beleid.