Hoe wij helpen - Advies

Hoe eerder je digitale toegankelijkheid in je project betrekt, hoe beter je toegankelijkheid kunt verankeren in je nieuwe website of app. Daarom bieden wij ondersteuning in elke fase van dit proces.

We adviseren je organisatie bij het toegankelijk maken of houden van bestaande digitale kanalen, bijvoorbeeld door een checklist voor de webredactie te maken. Maar we bieden ook technische ondersteuning, bijvoorbeeld bij het opstellen van een aanbesteding. Of we helpen bij het maken van een plan van aanpak of het opstellen van een toegankelijkheidsverklaring.

En wil je digitale toegankelijkheid inbedden in je organisatie? Vraag ons dan om een bewustwordingssessie te organiseren. Op die manier werk je samen aan digitale toegankelijkheid voor alle bezoekers en gebruikers van je digitale middelen.

Contact

portret Claar van Aalten

Wil je meer weten over hoe wij je kunnen ondersteunen in elke fase van digitale toegankelijkheid?

Wil je meer weten over kennis die voor jou interessant kan zijn? Neem dan contact met ons op.

Claar van Aalten

CAPTCHA
7 + 7 =
Los de rekensom op en geef de oplossing aan met cijfers. Bijvoorbeeld voor 'twee plus vier=?' geef je een '6' op. Let op: je moet de rekensom twee keer invullen. Je krijgt een foutmelding na de eerste rekensom, ook als je die correct hebt ingevuld. Dus vul de rekensom twee keer in om het formulier naar ons te kunnen versturen.
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.
Privacy policy
Accessibility.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij zullen deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Accessibility.nl zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen. Voor meer informatie zie ons volledig beleid.