Advies & Consultancy

Een webproject is een proces waar verschillende disciplines en belangen samenkomen. Van verantwoording naar het management tot aanbesteding, en van projectmanagement tot opleiding van redactie en ICT-afdeling. Om al deze factoren effectief te managen, kan ondersteuning van een externe deskundige uitkomst bieden. Accessibility is hiervoor je onafhankelijke sparringpartner.

Wij hebben onze jarenlange expertise en ervaring gebundeld in een flexibele dienstverlening die je op elk gewenst moment in kunt schakelen. Maar zeker bij web-projecten geldt: hoe eerder hoe beter. Of het nu gaat om een awareness sessie voor het MT, ondersteuning bij het opstellen van een aanbesteding, aanschuiven bij een Scrum-sessie of ontwikkeling van een redactiegids; onze adviseurs ondersteunen je met kennis van de laatste ontwikkelingen.

En dat gegarandeerd betrouwbaar en onafhankelijk. Accessibility is immers geen ICT-leverancier met websitebouw en -beheer in portefeuille en we zijn niet gebonden aan specifieke platfoms of softwarepakketten. Bij ons staat kwalitatieve en onafhankelijke dienstverlening voorop. En daar komt nog bij dat onze inkomsten terugvloeien in onderzoek en innovatie voor onze missie: een drempelloze digitale wereld voor iedereen.

Overheidswebsites

De websites van (semi-)overheden moeten toegankelijk zijn. De richtlijnen zijn echter ook een bruikbare graadmeter voor de kwaliteit en toegankelijkheid van andere websites. Zo zijn websites die aan de toegankelijkheidsrichtlijnen voldoen optimaal uitgerust voor zoekmachines (SEO). Bovendien bieden de richtlijnen concrete handvatten om een webproject efficiënt te doorlopen en de kwaliteit van de site te borgen.

Accessibility kan met een handmatig onderzoek in kaart brengen of je website aan de toegankelijkheidsrichtlijnen voldoet. Aan de hand daarvan bekijken we samen bij welke verbeterpunten advies en ondersteuning gewenst is.

Neem contact met ons op voor onafhankelijk advies voor een efficiënt webproject.

Uw gegevens
Aanhef
Anti-spamvraag
(antwoord niet in letters)

U ontvangt per e-mail een kopie van uw offerteaanvraag. Alle informatie die u ons verstrekt, behandelen wij vertrouwelijk. Persoons- of adresgegevens gebruiken wij uitsluitend voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt.

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn