Hoe wij helpen - Audits - Onderzoek app

Onderzoek

Tijdens een app-onderzoek komen we tot een volledig beeld van de toegankelijkheid van een app. Dit onderzoek kan gebruikt worden als bewijsmateriaal voor de eigen toegankelijkheidsverklaring [Link naar toegankelijkheidsverklaring].

Het app-onderzoek kan op alle apps van de besturingssystemen iOS en Android toegepast worden. We toetsen de app op het niveau WCAG 2.1; voor het toetsen maken we gebruik van de voorleesfunctie van de mobiele telefoon.

Na het uitvoeren van een onderzoek ontvang je

  • een rapportage met bevindingen
  • een managementsamenvatting
  • een toelichting bij de resultaten (optioneel)
  • een hercontrole binnen 60 werkdagen (optioneel)

Als we geen problemen hebben geconstateerd, of als alle problemen bij een hercontrole zijn opgelost, ontvang je een bewijs van Stichting Accessibility dat het onderzoek succesvol is afgerond.

Hercontrole

Zijn er in het onderzoek toegankelijkheidsproblemen naar voren gekomen en denk je die op korte termijn te kunnen oplossen? Dan kun je besluiten om een hercontrole te laten uitvoeren. Een hercontrole vindt plaats binnen 60 werkdagen nadat je de resultaten van het onderzoek hebt ontvangen. Hierbij toetsen we of de eerder geconstateerde problemen zijn opgelost.

Contact

foto Brian

Wil je meer weten over de audits die wij uitvoeren?Of ben je benieuwd welk type audit geschikt is voor jullie situatie en jullie organisatie?

Brian Bors

CAPTCHA
2 + 0 =
Los de rekensom op en geef de oplossing aan met cijfers. Bijvoorbeeld voor 'twee plus vier=?' geef je een '6' op. Let op: je moet de rekensom twee keer invullen. Je krijgt een foutmelding na de eerste rekensom, ook als je die correct hebt ingevuld. Dus vul de rekensom twee keer in om het formulier naar ons te kunnen versturen.
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.
Privacy policy
Accessibility.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij zullen deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Accessibility.nl zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen. Voor meer informatie zie ons volledig beleid.