Fysieke toegankelijkheid – Wayfinding & geleidelijnen

Vrouw staat bij voelmaquette

Zelfstandig van A naar B navigeren in een ruimte is voor mensen met een visuele beperking vaak een uitdaging. En tegelijkertijd is het complex om deze navigatie goed te faciliteren.

Wayfinding & geleidelijnen

Wil je weten hoe je mensen met een visuele beperking zo snel én zelfstandig mogelijk kunt navigeren in je gebouw of ruimte? Dan kunnen wij je verder helpen. Op basis van een locatieanalyse, onze kennis van de doelgroep én verstand van navigatieoplossingen, brengen wij een advies uit.

Afhankelijk van de situatie adviseren we de meest passende tools en technieken. Regelmatig is dit een combinatie van digitale én fysieke tools. We werken o.a. met geleidelijnen, sturing met licht- en hoogteverschillen, creëren van zichtlijnen en looproutes en de inzet van NaviLens en/of GoogleMaps. Zo gaan we voor het meest optimale resultaat voor een zo groot mogelijke groep mensen.

Dit mag je van ons verwachten:

  • Analyse van de locatie.
  • Advies over de plaatsing en inhoud van de navigatietools.
  • Bij digitale navigatie, bijvoorbeeld bij NaviLens, ontvang je ook een ontwerp voor de plaatsing.
  • Optioneel: begeleiding van de uitvoering en plaatsing.

Meer interesse in tactiele informatievoorziening? Ook dat bieden we aan.

Wil je weten of dit wat voor jou is? Neem contact op voor de mogelijkheden en een offerte.

 

Contact

Portret Steven Dekker

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wil je meer weten over voelbare informatie? Bel of mail ons.

Steven Dekker

CAPTCHA
8 + 6 =
Los de rekensom op en geef de oplossing aan met cijfers. Bijvoorbeeld voor 'twee plus vier=?' geef je een '6' op. Let op: je moet de rekensom twee keer invullen. Je krijgt een foutmelding na de eerste rekensom, ook als je die correct hebt ingevuld. Dus vul de rekensom twee keer in om het formulier naar ons te kunnen versturen.
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.
Privacy policy
Accessibility.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij zullen deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Accessibility.nl zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen. Voor meer informatie zie ons volledig beleid.