Digitale toegankelijkheid

Expertise

Digitale toegankelijkheid betekent dat iedereen, met of zonder beperking, gebruik kan maken van alle vormen van digitale informatie en dienstverlening. Dat is niet alleen een goed maatschappelijk streven, maar vanaf 2025 ook wettelijke verplicht door de European Accessibility Act. En wist je dat een digitaal toegankelijke website of app ook zorgt voor meer kliks, klanten én omzet? Genoeg redenen om je toegankelijkheid op orde te brengen én houden.

Onze producten & diensten  

 • Kennis & tools waarmee je zelf aan de slag kunt 
  Lees de laatste updates over o.a. de WCAG, test zelf je website en maak gebruik van handige toegankelijkheidstools.
 • Onderzoek & Audit 
  Om de toegankelijkheid van je website, app of content te verbeteren, is het belangrijk eerst te weten waar je nu staat. Bijvoorbeeld met een gebruikersonderzoek of audit. Onze audits zijn geschikt voor een Toegankelijkheidsverklaring.
 • Advies 
  Onze ervaren adviseurs helpen je om digitale toegankelijkheid te verbeteren. Zij geven technisch advies, organisatieadvies, én kunnen projectmanagement uit handen nemen.
 • Trainingen & workshops 
  Digitale toegankelijkheid is geen eenmalig trucje maar een andere manier van werken. Daarom helpen we organisaties met trainingen, workshops en bewustwordingssessies.
 • Tijdelijke inhuur specialisten
  We begrijpen dat verbeteren van digitale toegankelijkheid complex is. Daarom zijn onze adviseurs ook langere termijn in te huren om dit goed van de grond te krijgen.

Wil je meer weten over digitale toegankelijkheid?  

Neem contact op met:

Twan Emonts
Business Consultant
030 - 239 82 70
info@accessibilty.nl