Verbeter je website met inclusief gebruikersonderzoek

Training
UX Designers, UX Onderzoekers, Marktonderzoekers

Inclusief Gebruikersonderzoek. Hoe doe je dit nu? Dit webinar van 1 uur vertelt jou hoe je aan de slag kan gaan met een gebruikersonderzoek om toegankelijkheid te onderzoeken of juist te kijken welke wensen en behoeften mensen met een beperking hebben.

Duur

13:00 - 14.00 uur

Locatie

Online

Datum
  1. 7 maart 2024
Kosten

Gratis

Altijd al willen weten hoe je een gebruikersonderzoek aanpakt waarbij je ook mensen met een beperking meeneemt? Dan is dit webinar de moeite waard om te volgen.

Stichting Accessibility voert de afgelopen jaren veel gebruikersonderzoeken uit onder mensen met beperkingen en deelt graag de kennis om jouw organisatie ook in staat te stellen om deze doelgroepen mee te nemen in een onderzoek.

Want.. hoe interview je iemand die doof is? En waar kan je allemaal rekening mee houden als je een test doet met een neurodivers persoon? Of... hoe regel je alles rondom een gebruikerstest met mensen die niet kunnen zien? En... waarom zou je het überhaupt doen?

Dit webinar vertelt jou aan de hand van 5 stappen hoe jij kan starten met het doen van inclusief gebruikersonderzoek. Daarnaast weet je na dit webinar waar je allemaal rekening mee kan houden in een onderzoek. Zodat jij jouw website ontwerpen nog beter en inclusiever kan maken.

Contact

Portret Veron Wormeester

Ook jouw onderzoeken voor iedereen toegankelijk?

Veron Wormeester

CAPTCHA
8 + 2 =
Los de rekensom op en geef de oplossing aan met cijfers. Bijvoorbeeld voor 'twee plus vier=?' geef je een '6' op. Let op: je moet de rekensom twee keer invullen. Je krijgt een foutmelding na de eerste rekensom, ook als je die correct hebt ingevuld. Dus vul de rekensom twee keer in om het formulier naar ons te kunnen versturen.
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.
Privacy policy
Accessibility.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij zullen deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Accessibility.nl zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen. Voor meer informatie zie ons volledig beleid.