Verbeter je website met inclusief gebruikersonderzoek

Training
UX Designers, UX Onderzoekers, Marktonderzoekers

Inclusief Gebruikersonderzoek. Hoe doe je dit nu? Dit webinar van 1 uur vertelt jou hoe je aan de slag kan gaan met een gebruikersonderzoek om toegankelijkheid te onderzoeken of juist te kijken welke wensen en behoeften mensen met een beperking hebben.

Duur

12:00 - 13.00 uur

Locatie

Online

Kosten

Gratis

Altijd al willen weten hoe je een gebruikersonderzoek aanpakt waarbij je ook mensen met een beperking meeneemt? Dan is dit webinar de moeite waard om te volgen.

Stichting Accessibility voert de afgelopen jaren veel gebruikersonderzoeken uit onder mensen met beperkingen en deelt graag de kennis om jouw organisatie ook in staat te stellen om deze doelgroepen mee te nemen in een onderzoek.

Want.. hoe interview je iemand die doof is? En waar kan je allemaal rekening mee houden als je een test doet met een neurodivers persoon? Of... hoe regel je alles rondom een gebruikerstest met mensen die niet kunnen zien? En... waarom zou je het überhaupt doen?

Dit webinar vertelt jou aan de hand van 5 stappen hoe jij kan starten met het doen van inclusief gebruikersonderzoek. Daarnaast weet je na dit webinar waar je allemaal rekening mee kan houden in een onderzoek. Zodat jij jouw website ontwerpen nog beter en inclusiever kan maken.

Contact

Portret Veron Wormeester

Ook jouw onderzoeken voor iedereen toegankelijk?

Veron Wormeester