Sociale toegankelijkheid

Training
De sessie is een inspirerende start voor iedere professional die in zijn werk mensen met een beperking te woord staat zoals gastheren en gastvrouwen, gidsen, baliemedewerkers, recruiters, restaurant -en recreatiemedewerkers.

Hoe spreek je iemand aan die blind of slechtziend is of in een rolstoel zit? Wat doe je wel en wat doe je niet? Hoe zit het met de regels over blindegeleide- en hulphonden? Antwoord op deze en veel meer vragen krijg je tijdens deze bewustwordingssessie. Aan de hand van verhalen en voorbeelden laten onze experts je ervaren wat jij kan doen om mensen met een beperking welkom te heten. Aan de hand van oefeningen en tips kom je te weten wat jij hieraan als professional kan bijdragen. Op die manier zorg jij dat iedereen zich bij jullie organisatie of evenement welkom voelt.

Tijdsduur
1,5 uur
Locatie
Incompany
Datum
  1. Op aanvraag
Kosten
op aanvraag

Resultaat

Na het volgen van deze sessie:

  • Heb je aan de hand van verhalen en voorbeelden een beeld hoe je mensen met een (visuele) beperking welkom heet op jullie locatie of evenement.
  • Weet je hoe belangrijk het is om mensen met een functiebeperking op een open en eerlijke wijze te woord te staan en ondersteunen.  
  • Heb je praktische tips en tools om morgen toe te passen in je eigen praktijk.

Programma

De sessie duurt 1,5 uur en is als volgt opgebouwd:

  • Verhalen en praktijkvoorbeelden van de trainer.
  • Presentatie over sociale toegankelijkheid, wetgeving en richtlijnen.
  • Praktische tips en informatie om morgen aan de slag te gaan in de eigen praktijk.

Praktische zaken 

  • De bewustwordingssessie is incompany
  • Aantal deelnemers is onbeperkt
  • Facturering volgt per e-mail na inschrijving

De bewustwordingssessie is uit te breiden met een ervaringsworkshop op de eigen locatie. Tijdens deze op maat workshop ervaren de deelnemers zelf hoe het is om met een visuele of fysieke beperking door jullie locatie te gaan, aangesproken te worden en opdrachten te doen. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op via 030-2398270 of info@accessibility.nl

 

Contact

Portret Francis ter Horst met hond

Ook jouw digitale communicatie voor iedereen toegankelijk?

Francis ter Horst - Lotterman

CAPTCHA
8 + 7 =
Los de rekensom op en geef de oplossing aan met cijfers. Bijvoorbeeld voor 'twee plus vier=?' geef je een '6' op. Let op: je moet de rekensom twee keer invullen. Je krijgt een foutmelding na de eerste rekensom, ook als je die correct hebt ingevuld. Dus vul de rekensom twee keer in om het formulier naar ons te kunnen versturen.
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.
Privacy policy
Accessibility.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij zullen deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Accessibility.nl zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen. Voor meer informatie zie ons volledig beleid.