Routebeschrijving Zeist

Bezoekadres locatie Zeist:
Van Renesselaan 30a
3703 AJ Zeist

Met de bus

Vanaf Utrecht Centraal

Vanaf Utrecht CS met de U-link bus 50 richting Wageningen/Veenendaal, uitstappen in Zeist, halte Van Renesselaan. Je steekt eerst het fietspad over. Je volgt de geleidelijn naar links (in de richting waarin de bus verder rijdt). Deze geleidelijn brengt je aan het begin van de Renesselaan (de eerste straat rechts). Deze straat loop je in en vervolgens neem je de 1e straat rechts. Je gaat rechtdoor over de stoep tot een markering met noppen en daar rechtsaf. De volgende markering weer rechtsaf. Het Atrium is nu schuin voor je.

Vanaf Driebergen/Zeist

Vanaf station Driebergen/Zeist met U-link bus 50 richting Utrecht. Uitstappen in Zeist bij halte Van Renesselaan. Je kunt de straat oversteken bij het voetgangerslicht (met ratel) door terug te lopen in de richting waar de bus vandaan kwam. Er loopt een geleidelijn vanaf de bushalte naar het verkeerslicht. Halverwege steek je de Steniaweg over. Aan de overkant van de Utrechtseweg volg je de geleidelijn naar links. Deze geleidelijn brengt je aan het begin van de eerste straat rechts, de van Renesselaan. Deze straat loop je in en vervolgens neem je de 1e straat rechts. Je gaat rechtdoor over de stoep tot een markering met noppen en daar rechtsaf. De volgende markering weer rechtsaf. Het Atrium is nu schuin rechts voor je.

Voor actuele reisinformatie, raadpleeg ook www.9292.nl. 

Met de auto

Vanaf de A12, Afslag Driebergen/Zeist

Volg de N225 richting Zeist. Volg de N225 tot einde 1e Dorpsstraat. Einde 1e Dorpsstraat (flauwe bocht naar rechts), na de kerk en het politiebureau 1e weg linksaf (zie verwijzingsbord Bartiméus is op een lantaarnpaal), daarna 1e weg rechts. Het parkeerterrein van Bartiméus bevindt zich aan het einde van deze weg, recht voor je.

Vanaf de A12, afslag Bunnik

Richting Bunnik, over het spoor, bij de 1e verkeerslichten rechtsaf richting Zeist (Koningin Julianalaan, gaat over in Sportlaan en vervolgens Koelaan), in Zeist de rotonde driekwart nemen, de weg volgen met bocht naar rechts, 2e weg links en 2e weg rechts (Van Renesselaan). Deze weg volgen tot aan het park (aan rechterhand). Hier linksaf slaan. Het parkeerterrein van Bartiméus bevindt zich aan het einde recht voor je.

Vanaf de A28, afslag Den Dolder

Einde afslag, rotonde rechtsaf. 1e verkeerslicht rechtsaf. Richting Zeist, na het bordje bebouwde kom Zeist bij het 1e verkeerslicht rechtsaf. Rotonde rechtdoor (De Dreef). Volgende rotonde rechtdoor. 1e verkeerslicht linksaf (Utrechtseweg). 2de verkeerslichten rechtdoor richting centrum Zeist. 1e weg rechts (Van Renesselaan, zie verwijzingsbord Bartiméus op een lantaarnpaal), daarna 1e weg rechts. Het parkeerterrein van Bartiméus bevindt zich aan het einde, recht voor je.

Vanaf de A27, knooppunt Rijnsweerd

Richting De Bilt. Volg richting Zeist (N237). In bebouwde kom Zeist na 4de verkeerslicht, 1e weg rechts (Van Renesselaan) en daarna 1e weg rechts. Het parkeerterrein van Bartiméus bevindt zich aan het einde van deze weg, recht voor je.

360-graden looproute

Een 360-graden looproute is te bekijken via https://www.youtube.com/watch?v=R2-8KUIgjdQ