Routebeschrijving naar Accessibility kantoor Utrecht

Kantoorgebouw Accessibility Christiaan Krammlaan Utrecht

Bezoek- en postadres locatie Utrecht:
Christiaan Krammlaan 2
3571 AX Utrecht

Met de trein

Uit de richting Utrecht Centraal Station

Acht keer per uur vertrekt vanaf spoor 1, 2 of 3 een trein naar Utrecht - Overvecht (stoptreinen richting Hilversum, Amersfoort en Baarn). Verlaat station Utrecht Overvecht aan de kant van de Albrecht Thaerlaan en volg het spoor terug in de richting van Utrecht Centraal (in de richting van de Tripkade). Steek via de loopbrug langs het spoor de tunnel met autoweg over en sla aan het einde van de loopbrug linksaf richting de Tripkade. De Christiaan Krammlaan is nu de eerste straat rechts. Na 50 meter vindt je aan de rechterkant kantoorgebouw de Krammstate. Recht voor je in de centrale hal zie je Stichting Accessibility (ongeveer 200 meter, +/- 3 minuten lopen).

Vanaf Hilversum, Amersfoort en Baarn

Er vertrekken stoptreinen vanuit Hilversum, Amersfoort en Baarn naar Utrecht Centraal. Deze stoppen allemaal op station Utrecht Overvecht. Verlaat station Utrecht Overvecht aan de kant van de Albrecht Thaerlaan en volg het spoor terug in de richting van Utrecht Centraal (in de richting van de Tripkade). Steek via de loopbrug langs het spoor de tunnel met autoweg over en sla aan het einde van de loopbrug linksaf richting de Tripkade. De Christiaan Krammlaan is nu de eerste straat rechts. Na 50 meter vindt je aan de rechterkant kantoorgebouw de Krammstate. Recht voor je in de centrale hal zie je Stichting Accessibility (ongeveer 200 meter, +/- 3 minuten lopen).

Met de bus

Vanaf Utrecht Centraal

Lijn 1 richting Overvecht, uitstappen bij halte Mr. Tripkade. De weg oversteken, dan de Christiaan Krammlaan in. Stichting Accessibility is gevestigd op de begane grond in de Krammstate (na 50 meter rechts), gelijk recht tegenover de hoofdingang.

Met de auto

Den Bosch / Gorinchem A 27

Uit de richting Den Bosch neem je voor Vianen de A 27 richting Utrecht / Almere. Bij Utrecht de A 27 blijven volgen. Volg verder de route zoals beschreven onder route Veemarkt.

Den Haag / Rotterdam A 12

Volg de A 12 tot knooppunt Lunetten. Volg daarna de A 27 (richting Amersfoort / Hilversum) tot het knooppunt Rijnsweerd. Volg verder de route zoals beschreven onder route Veemarkt.

Amersfoort / Apeldoorn / Zwolle A 28

Volg de A 28 richting Utrecht tot het knooppunt Rijnsweerd. Volg verder de route zoals beschreven onder route Veemarkt.

Arnhem A 12

Bij Utrecht ( knooppunt Lunetten) de A 27 nemen richting Utrecht. Volg verder de route zoals beschreven onder route Veemarkt.

Route Veemarkt

Volg bij het knooppunt Rijnsweerd de richting Veemarkt. Neem na 3 km. de afslag Veemarkt. Onder aan de afrit linksaf richting Veemarkt / Utrecht. Daarna rechtdoor richting Centrum volgen over de Kardinaal de Jongweg (twee rotondes recht oversteken). Bij het tweede verkeerslicht (voorbij de tweede rotonde) rechtsaf de Mr. Tripkade in en na ca. 300 m. vóór het viaduct linksaf de Christiaan Krammlaan in. Je kunt parkeren op ons eigen terrein.

Amsterdam A2

Neem de Afslag Utrecht – Noord /Maarssen en ga aan het einde van de afslag linksaf. Volg de N 230 richting Hilversum, na twee rotondes, na het benzinestation eerste afslag rechts, de Moldaudreef. Aan het einde linksaf ( Moezeldreef ) langs het NS station Overvecht, onder het spoor door en rechtsaf de Christiaan Krammlaan in. Je kunt parkeren op ons eigen terrein.

Hilversum A 27

De A 27 verlaten via afrit Utrecht - Noord. Daarna borden richting Tuindorp volgen tot aan rotonde Eyckmanplein. Rechtsaf richting centrum volgen over de Kardinaal de Jongweg. De tweede verkeerslichten rechts de Mr. Tripkade in en linksaf de Christiaan Krammlaan in. Je kunt parkeren op ons eigen terrein.

Contact

Ook jouw omgeving voor iedereen toegankelijk maken?

Accessibility

CAPTCHA
4 + 3 =
Los de rekensom op en geef de oplossing aan met cijfers. Bijvoorbeeld voor 'twee plus vier=?' geef je een '6' op. Let op: je moet de rekensom twee keer invullen. Je krijgt een foutmelding na de eerste rekensom, ook als je die correct hebt ingevuld. Dus vul de rekensom twee keer in om het formulier naar ons te kunnen versturen.
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.
Privacy policy
Accessibility.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij zullen deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Accessibility.nl zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen. Voor meer informatie zie ons volledig beleid.