Digitale toegankelijkheid - Onderzoek & audit

Je bent klaar om de digitale toegankelijkheid te verbeteren, maar je weet niet waar te beginnen. Bij Accessibility krijg je duidelijk inzicht in de status van toegankelijkheid met onze onafhankelijke audits en onderzoeken. We toetsen altijd volgens de meeste recente criteria van de WCAG 2.2. zorgen dat je na afloop direct aan de slag kunt met verbeteringen.

Onderzoeken & audits

 • Organisatiescan 'Hoe digitaal toegankelijk is je organisatie?'
  Wil je digitale toegankelijkheid structureel verankeren? Op basis van ons groeimodel nemen je organisatie in de breedte onder de loep en ontvang je advies.
 • Audit Toegankelijkheidsverklaring
  Aan het einde van dit traject heb je alle bestanden en instructies in huis om eenvoudig een toegankelijkheidsverklaring op te stellen voor je website of app.
 • Audit Website of App
  Met de Audit krijg je een totaalbeeld van de toegankelijkheid van je website of app, én je ontvangt aanbevelingen om de toegankelijkheid te verbeteren.
 • Audit Content
  Deze audit focust zich op de content van je website of app. Op basis hiervan kun je de toegankelijkheid van de content in je CMS verbeteren.
 • Quickscan Website
  Een quickscan geeft je snel inzicht in hoe je toegankelijkheid ervoor staat op de belangrijkste pagina’s van je website.
 • Audit Video of Audio
  De audit geeft je inzicht in de toegankelijkheid van je video- of audiocontent én je krijgt praktische toepasbare tips om ze direct te verbeteren.
 • Gebruikersonderzoek
  Dit geeft je inzicht in de behoeften van brede groep mensen zodat je een website, app of digitale klantreis toegankelijk kunt ontwerpen of verbeteren.

Contact

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wil je meer weten of onze audits en onderzoeken?
Of een offerte ontvangen? Bel of mail ons.

Brian Bors

CAPTCHA
8 + 1 =
Los de rekensom op en geef de oplossing aan met cijfers. Bijvoorbeeld voor 'twee plus vier=?' geef je een '6' op. Let op: je moet de rekensom twee keer invullen. Je krijgt een foutmelding na de eerste rekensom, ook als je die correct hebt ingevuld. Dus vul de rekensom twee keer in om het formulier naar ons te kunnen versturen.
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.
Privacy policy
Accessibility.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij zullen deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Accessibility.nl zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen. Voor meer informatie zie ons volledig beleid.