Werken bij Accessibility

Wil jij bijdragen aan een betere toegankelijkheid voor iedereen? Stichting Accessibility ontmoet je graag. Of je nu een professionals bent die zich hierin verder wil professionaliseren, of een starter en je wil van dit gebied je expertise maken.

Regelmatig hebben we vacatures en stageplekken beschikbaar. Kijk hieronder of we op dit moment functies hebben openstaan. Vanzelfsprekend voeren we een inclusieve organisatie.  

Stageopdrachten

Er zijn bijna altijd wel (meeloop- en afstudeer)stagemogelijkheden voor HBO/WO studenten. Stuur ons een mail met je motivatie en iets over jezelf en de studie die je volgt. Wij laten je dan zo snel mogelijk weten of er mogelijkheden zijn binnen onze stichting. Op dit moment hebben wij geen stagemogelijkheden meer voor februari 2024.

Tags

  • inclusieve organisatie
  • stageopdracht
  • vacature

Contact

portretfoto Leonie Steggink

Wil jij werken of stage lopen bij Stichting Accessibility?

Wij komen graag met je in contact. Bel of e-mail ons, of laat een bericht achter.

Leonie Steggink

CAPTCHA
1 + 8 =
Los de rekensom op en geef de oplossing aan met cijfers. Bijvoorbeeld voor 'twee plus vier=?' geef je een '6' op. Let op: je moet de rekensom twee keer invullen. Je krijgt een foutmelding na de eerste rekensom, ook als je die correct hebt ingevuld. Dus vul de rekensom twee keer in om het formulier naar ons te kunnen versturen.
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.
Privacy policy
Accessibility.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij zullen deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Accessibility.nl zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen. Voor meer informatie zie ons volledig beleid.