Werken bij Accessibility

Wil jij bijdragen aan een betere toegankelijkheid voor iedereen? Stichting Accessibility ontmoet je graag. Of je nu een professionals bent die zich hierin verder wil professionaliseren, of een starter en je wil van dit gebied je expertise maken.

Regelmatig hebben we vacatures en stageplekken beschikbaar. Hieronder vind je de functies die we op dit moment hebben openstaan. Vanzelfsprekend voeren we een inclusieve organisatie.  

Vacatures

Er zijn op dit moment geen vacatures.

Stageopdrachten

Er zijn bijna altijd wel stagemogelijkheden voor HBO/WO studenten. Stuur ons een mail met je motivatie en iets over jezelf en de studie die je volgt. Wij laten je dan zo snel mogelijk weten of er mogelijkheden zijn binnen onze stichting.

Tags

  • inclusieve organisatie
  • stageopdracht
  • vacature

Contact

Arja Boer

Wil jij stage lopen bij Stichting Accessibility

Wij komen graag met je in contact. Bel of e-mail ons, of laat een bericht achter.

Arja Boer

0 + 1 =
Los de rekensom op en geef de oplossing aan met cijfers. Bijvoorbeeld voor 'twee plus vier =?' geef een '6' op.
Privacy policy
Accessibility.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij zullen deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Accessibility.nl zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen. Voor meer informatie zie ons volledig beleid.