Train-de-trainer workshop voor docenten

Volwassenen zitten aan tafel en spelen met gekleurde steentjes

Docenten ervaren zelf hoe het is om een beperking te hebben en krijgen voldoende kennis om zelf les te geven over toegankelijkheid. 

Wil je als docent zelf meer kennis hebben over toegankelijkheid zodat je zelf lessen kunt verzorgen over dit onderwerp en weet hoe je toegankelijkheid kan opnemen in je onderwijs, dan is deze workshop een goede optie. Hoe meer docenten weten wat toegankelijkheid is, hoe meer studenten daar mee in aanraking zullen komen!  

Deze train-de-trainer workshop maken we helemaal op maat . We inventariseren samen welke kennis al aanwezig is en waar behoefte aan is. Van pure kennisoverdracht tot werksessie over integreren van toegankelijkheid in jullie eigen programma.  

Een ervaringsworkshop maakt vaak deel uit van deze training, zodat je als docent ook zelf ervaart hoe het is om een beperking te hebben. Ook kunnen wij ervoor zorgen dat ervaringsdeskundigen aanwezig zijn om hun ervaring met de docenten te delen. 

Geïnteresseerd?

Neem dan contact op! Bel 030 – 239 82 70, stuur een mail naar: info@accessibility.nl of vul het contactformulier onderaan deze pagina in.

 

Bekijk hier het volledige overzicht van ons modulaire aanbod

Contact

Portret Arja Boer

Ook op jouw school lesgeven over digitale toegankelijkheid?

Neem dan contact op!

Arja Boer

Statusbericht

Helaas is ons contactformulier tijdelijk niet te gebruiken. We zijn wel te bereiken via info@accessibility.nl en 030 - 239 82 70.