Fysieke toegankelijkheid – Advies

Twee DUO medewerkers voor kenmerkende gebouw DUO

Wil je de toegankelijkheid van je locatie of event verbeteren maar weet je niet wat te doen? Of hoe dit aan te pakken? Onze Toegankelijkheidsadviseurs staan voor je klaar.  

Toegankelijk is best een lastig onderwerp. En er spelen altijd meerdere belangen mee. Onze adviseurs werken dagelijks aan deze unieke vraagstukken en kunnen je helpen om de toegankelijk van je locatie, gebouw of evenement te verbeteren. 

Advies op basis van 5B-methode 

Bij het verbeteren van de fysieke toegankelijkheid werken we met onze eigen 5B-methode. Hiermee toetsen én adviseren we op 5 niveaus: Bewustwording, Bereikbaarheid, Betreedbaarheid, Bruikbaarheid en Bejegening. Werken volgens deze methode geeft je een helder inzicht in hoe mensen met een beperking je locatie ervaren én hoe je de toegankelijkheid kunt verbeteren.  

Toegankelijkheid is iets wat je stapsgewijs kunt verbeteren. Daarom ontvang je van ons een advies met aanbevelingen voor de lange en de termijn. Zo kun je met een werkvoorbereider of collega direct aan de slag om het verschil te maken. 

Naast inhoudelijk advies, helpen we je ook graag met: 

  • Technisch advies 

  • Organisatieadvies 

  • Projectmanagement 

Dit mag je van ons verwachten: 

  • Heldere rapportage met bevindingen op basis van de 5B-methode. 

  • Begrip van iedere unieke situatie.  

  • Nauw contact met de doelgroep én kennis van hun behoeften. 

  • Concreet advies met lange termijn oplossingen én quick wins.  

  • Extra consult na afloop voor ruggesprak tijdens de uitvoering.  

  • Groei in bewustwording en kennis bij jou en je collega’s over toegankelijkheid. 

Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek of offerte. 

Contact

Portret Guus Janssen

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wil je meer informatie?
Of een offerte ontvangen? Bel of mail ons.

Guus Janssen

CAPTCHA
5 + 0 =
Los de rekensom op en geef de oplossing aan met cijfers. Bijvoorbeeld voor 'twee plus vier=?' geef je een '6' op. Let op: je moet de rekensom twee keer invullen. Je krijgt een foutmelding na de eerste rekensom, ook als je die correct hebt ingevuld. Dus vul de rekensom twee keer in om het formulier naar ons te kunnen versturen.
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.
Privacy policy
Accessibility.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij zullen deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Accessibility.nl zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen. Voor meer informatie zie ons volledig beleid.