Webinar Gastvrijheid begint online 

Evenement
Logo van de Week van de Toegankelijkheid met vier iconen die mensen met een beperking illustreren. Iemand in een rolstoel, iemand met een rollator, een vrouw met een klein kind aan haar hand en een persoon met een blindegeleidehond.

Je hebt een prachtige locatie (een attractiepark, recreatie, restaurant, hotel, museum, theater, concertpodium etc.) waar je zoveel mogelijk klanten wilt verwelkomen. Jouw locatie is voor iedereen toegankelijk of in ieder geval heeft het je aandacht. Dat je locatie toegankelijk is, wil je kenbaar maken op je website of app. Hoe doe je dit? En kun je je locatie nog toegankelijker te maken?

In deze interactieve webinar maak je kennis met mensen met een fysieke, cognitieve of visuele beperking die eerst online informatie willen krijgen om te weten of de locatie voor hen toegankelijk is. Wat zijn hun wensen? Waar lopen zij tegenaan? Voelen zij zich welkom online?

Het webinar leert je op een andere manier, met andere ogen kijken naar je content op je website, om zo je website gastvrijer te maken voor iedereen.

Vrijdag 8 oktober 13:00-14:00 uur
Locatie: Online via Zoom
Uitvoerders: Anouk Butterlin en Veron Wormeester
Deelname: Gratis

Heb jij specifieke middelen nodig om het webinar te kunnen volgen dan kun je dit aangeven in het opmerkingenveld in het inschrijfformulier.

Meld je aan

Deze webinar wordt gegeven door Accessibility, onderdeel van Bartiméus en is mede mogelijk gemaakt door het Bartiméus Fonds.