Webinar: Is de website van jullie recreatiebedrijf toegankelijk voor iedereen?

Evenement

Ben jij werkzaam in de vrijetijdsbranche? En hou jij je bezig met de website? Zorg dan dat je dit webinar niet mist. Accessibility deed uitgebreid onderzoek  naar de websites van bedrijven uit de vrijetijdsbranche. Op 20 januari 2022 delen we de bevindingen en praktische tips tijdens een gratis webinar.

Een team van 14 ervaringsdeskundigen met een fysieke, cognitieve of visuele beperking onderzocht de websites van belangrijke spelers uit de vrijetijdsbranche. Ze keken naar 7 sectoren: attractieparken, verblijfsrecreatie, dierenparken, theaters, musea, concertzalen en bioscopen. Tijdens het webinar ontdek je waar zij technisch tegenaan liepen, maar ook hoe zij de websites beleefden. Voelden zij zich welkom online?

Het webinar leert je met andere ogen kijken naar de content op je website. Je krijgt daarbij praktische tips waarmee je direct je website toegankelijker maakt voor iedereen.

Donderdag 20 januari 2022 14:00 uur
Locatie: Online via Zoom
Uitvoerders: Anouk Butterlin en Veron Wormeester
Deelname: Gratis

Schrijf je alvast in 

Deze webinar wordt gegeven door Accessibility, onderdeel van Bartiméus en is mede mogelijk gemaakt door het Bartiméus Fonds. De community Toegankelijke Recreatie is een samenwerkingspartner van het onderzoeksproject.