Algemene informatie toegankelijkheid kantoor Accessibility

Kantoorgebouw Accessibility Christiaan Krammlaan Utrecht

Algemene informatie toegankelijkheid

  • Onze locatie is toegankelijk voor rolstoelen 

  • Geleidehonden zijn van harte welkom 

  • De omgeving is zo goed als mogelijk aangepast om de bereikbaarheid, ook met een taststok, te vergroten. In verband met omgevingsomstandigheden is het niet mogelijk geweest alles aan te passen, zoals de parkeerplaats op ons eigen terrein.  

Om bij onze locatie te komen moet een parkeerplaats overgestoken worden. Volg de routebeschrijving voor een uitgebreide beschrijving hoe bij de deur te komen.  

Mocht je het prettiger vinden om ergens opgepikt te worden, neem dan contact op met uw contactpersoon of bel 030-239 82 70.

Honden uitlaten 

Er is een klein grasveldje op het midden van de parkeerplaats voor de deur. Het wordt gewaardeerd als je eventuele poep hier opruimt. Lukt dit niet, vraag het dan iemand van Accessibility of die even wil helpen.  

Hondentoilet 

Loop het terrein van Accessibility af, steek rechtdoor over en ga rechts. Volg de gidslijn (grasrand) aan je linkerkant.  

Nadat de gidslijn je de bocht om leidt steek je de straat over (naar rechts). Vervolg hier je route met de gidslijn nu aan je rechterkant.  

Aan het eind van dit trottoir ga je een straat in, waar auto's geparkeerd staan. Je loopt hier over de weg. 

Achter de parkeerplaatsen van de auto's is een grasveld waar je de hond mag uitlaten. 

Let op, er kan hier glas liggen. 

Losloopgebied 

Heenweg 

Er is een losloopgebied langs de Meester Sickeszlaan.  

Als je het gebouw uitloopt, loop rechtdoor en steek over tot de opstaande rand. Volg deze naar rechts. Deze gidslijn leidt je in een U-bocht naar links. Wanneer de gidslijn nog eens naar rechts gaat, volg deze niet, maar steek rechtdoor over naar een betegeld pad. Houd hier de gidslijn (bosjes en een fietsenhok) aan uw linkerkant. Je wordt geleid langs een bocht naar rechts, en vervolgens twee bochten naar links. Loop hierna tot aan de geleidelijn en steek hier over naar rechts. Hier steekt je een ventweg, een autoweg in twee delen en nogmaals een ventweg over Aan het eind van de oversteek gaat je rechts. 

Deze weg volg je 250 meter. Je loopt langs voortuinen en inritten aan uw linkerkant. Je kruist één zijstraat aan, het trottoir loopt hier door. De tweede zijstraat is de Meester Sickeszlaan. Je hoort hier waarschijnlijk druk verkeer voor je en wellicht ook verkeerslichten. Sla hier linksaf. Steek in de straat over. Jejkunt op de stoep de grasrand gebruiken als gidslijn. Deze grasrand is een losloopgebied van ongeveer 20 meter diep en loopt over de hele lengte van de straat. 

Terugweg 

Steek terug over naar de kant van de huizen en ga linksaf richting de meester tripkade. Je kunt de tuinen en heggen aanhouden als gidslijn. Deze leiden je automatisch rechtsaf de meester tripkade in. Vervolg de meester tripkade ongeveer 250 meter. Houd de gidslijn rechts van u. Je komt één zijstraat tegen met een doorlopend trottoir. Loop door tot de geleidelijn. Steek hier over naar links. 

Je steekt hier een ventweg, een tweebaansweg gesplitst door een vluchtheuvel en nog een ventweg over. 

Aan het eind van de oversteek sla je rechtsaf en volg je de route met de gidslijn (hekje) aan je rechterhand, deze leidt je twee bochten om naar rechts. Nu ben je op het terrein van het ons kantoor. Aan het eind van het pad rechts tot de stoeprand. 

Hier steek je een parkeerplaats over. Zorg dat je recht of iets naar rechts loopt en zwaai breed uit tot je een opstaande rand voelt, dit is een grasveldje. Je kan dit veldje volgen met de opstaande rand aan je rechterkant. Deze leidt je in een U-bocht naar rechts. Na de U-bocht steek je over naar links. Om recht over te steken, zet je jouw hakken tegen de opstaande rand. 

Je steekt dezelfde parkeerplaats over en een deel van de stoep (gladde tegels). De schuifdeur is recht voor je. Gevolgd door nog een schuifdeur.  
De deur van Accessibility is na de tweede schuifdeur rechtsvoor je. De bel hangt aan de linkerkant van de deur.