Organisatie-quickscan digitale toegankelijkheid met interactieve sessie

Training
Organisaties

Vind jij digitale toegankelijkheid belangrijk, maar blijft het lastig om te werken aan verbetering in jouw organisatie? Kost het moeite om het onderwerp op de agenda te krijgen? Grote kans dat jouw organisatie nog niet ‘volwassen’ is op dit gebied.

Duur

2 uur (exclusief voorbereiding)

Locatie

Online

Datum
  1. Op aanvraag
Kosten

op aanvraag

Door het uitvoeren van een organisatie-quickscan breng je alle betrokkenen en processen die te maken hebben met digitale toegankelijkheid in jouw organisatie in kaart. Hiermee krijg je zicht op snelle verbetermaatregelen. De organisatie quickscan is gebaseerd op het unieke volwassenheidsmodel van Accessibility: het Groeimodel Digitale Toegankelijkheid.

In een interactieve sessie met diverse collega’s bespreek je met een business consultant van Accessibility de resultaten van jullie organisatie-quickscan. Samen maak je een plan om aan de slag te gaan met de uitkomsten. 

Resultaat

  • Meer kennis over waar je organisatie staat op het gebied van digitale toegankelijkheid door middel van onze unieke organisatie-quickscan. 
  • Plan van aanpak vanuit een interactieve online sessie met één van onze business-consultants.

Contact

Portret Tamara Visser

Ook jouw digitale communicatie voor iedereen toegankelijk?

Tamara Visser

Gegevens aanmelding

Organisatie-quickscan digitale toegankelijkheid met interactieve sessie

Gewenste datum
Gegevens aanvrager
Gegevens organisatie
Ruimte voor opmerkingen
Anti-spamvraag
CAPTCHA
7 + 0 =
Los de rekensom op en geef de oplossing aan met cijfers. Bijvoorbeeld voor 'twee plus vier=?' geef je een '6' op. Let op: je moet de rekensom twee keer invullen. Je krijgt een foutmelding na de eerste rekensom, ook als je die correct hebt ingevuld. Dus vul de rekensom twee keer in om het formulier naar ons te kunnen versturen.
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.

U ontvangt per e-mail een kopie van uw aanmelding. Alle informatie die u ons verstrekt, behandelen wij vertrouwelijk. Persoons- of adresgegevens gebruiken wij uitsluitend voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt.

Privacy policy
Accessibility.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij zullen deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Accessibility.nl zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen. Voor meer informatie zie ons volledig beleid.