Nieuwe directeur Erwin Bel is gestart

Nieuws
Voormalig directrice Leonie Steggink staat zij aan zij met de nieuwe directeur Erwin Bel. Ze kijken beiden lachend naar de camera.

De directeurswissel is een feit. We hebben een nieuwe directeur: Erwin Bel. Zijn achtergrond in de volkshuisvesting, stedelijke vernieuwing en financiële zorgverlening is een stevige basis voor zijn nieuwe functie bij Accessibility.

“Ik ben zeer gemotiveerd om bij te dragen aan een samenleving die toegankelijk is voor iedereen, zodat mensen met een beperking het leven kunnen leiden dat bij hun past. Een toegankelijke samenleving is voor mij een belangrijk thema, omdat ik een dochter heb met CVI. Elke dag ervaren mijn gezin en ik de drempels en soms gesloten deuren van onze samenleving die onze dochter tegenkomt. Ik geloof dat we samen nog meer drempels kunnen wegnemen en meer deuren kunnen openen. Ik kijk ernaar uit om onze kennis en expertise te bundelen om dit te bereiken.”

Natuurlijk Leonie Stegging, ontzettend bedankt voor jouw bevlogen leiderschap de afgelopen jaren. Namens Bartiméus en Accessibility wensen we je ontzettend veel succes en plezier bij jouw nieuwe carrièrestap!

Wil je kennismaken met Erwin en het onderwerp toegankelijkheid? Je kunt contact met hem opnemen via info@accessibility.nl of 030 – 239 82 70.