Introductie Visuele Toegankelijkheid Medewerkers Gemeenten

120 minuten
Medewerkers van gemeenten. 

Dit webinar is een kennismaking met visuele toegankelijkheid en wat het voor jouw gemeente betekent. In deze introductie Webinar leer je in 120 minuten wat visuele toegankelijkheid inhoudt, waarom het belangrijk is en wat je nu al kan doen om jouw gemeente toegankelijker kan maken. 

Duur
120 minuten
Locatie
Webinar online
Datum
  1. 10 juni 2021
  2. 8 juli 2021
  3. Op aanvraag
Kosten
Gratis!

Resultaat 

Na het volgen van dit Webinar weet je wat visuele toegankelijkheid is en waarom het zo belangrijk is voor gemeenten. Daarnaast heb je een aantal handvaten gekregen om te bepalen wat jouw gemeente kan doen om toegankelijker te worden. 

Inhoud 

Dit Webinar richt zich op gemeente medewerkers. Hij gaat in op hoe je als bijvoorbeeld handhaver, projectmedewerker, wethouder of verkeerskundige zorgt dat mensen met een beperking mee kunnen doen in uw gemeente? Wat kunt u zelf doen om de zelfredzaamheid van slechtziende en blinde medeburgers te vergroten? Accessibility verzorgt speciaal voor professionals die zich bezighouden met 'Inclusie' een webinar over 'toegankelijkheid. 

Doordat wij als land te maken kregen met de corona pandemie bieden wij deze workshop nu digitaal aan. Op deze wijze kan u veilig kennis opdoen over toegankelijkheid voor mensen met een visuele beperking en kan u die meenemen in de plannen van uw gemeente zowel tijdens als na deze bijzondere corona periode. 

Doelgroep 

Medewerkers van gemeenten. 

Praktische Informatie 

Duur en studiebelasting 

120 minuten 

Trainers 

Guus Janssen 
Yvonne Vrijhof 
Steven Dekker 

Contact

Ook jouw digitale communicatie voor iedereen toegankelijk?

Guus Janssen