Terug naar overzicht Praktische handvatten

Drempels Weg Brochure

Drempels Weg Brochure

Beschrijving

voorblad van brochure Drempels Weg

Onze gratis brochure met uitleg van de 16 ijkpunten van toegankelijkheid. Elk ijkpunt wordt kort uitgelegd, er worden voordelen, voorbeelden en oplossingen gegeven en een tip om te testen of aan het ijkpunt wordt voldaan. Deze brochure is speciaal bedoeld voor webdesigners en webbouwers.

De brochure is vormgegeven door jonge ontwerpers uit de nieuwe generatie webbouwers. Bijgevoegd is een cd-rom met daarop de tekst en programmeervoorbeelden.

Online brochure

De digitale versie van de brochure is ook online te bekijken:
Bekijk de inhoud van de digitale brochure (eigen vormgeving).

Bestellen

Door de overweldigende belangstelling voor de Drempels Weg Brochure in de afgelopen maanden is de eerste oplage zo goed als op. Daarmee zijn ongeveer 5.000 brochures verspreid in Nederland. We zijn nu aan het nadenken over een tweede oplage. Als die er is zal het aanvraagformulier weer online komen te staan. Voor vragen, of interesse in de laatste brochures die we nog hebben, kunt u bellen met 030-239 8270.

Deze brochure is financieel (mede) mogelijk gemaakt door het Nationaal Revalidatie Fonds (NRF) te Bunnik en kwam tot stand in samenwerking met Drempels Weg.

 
Tags:
Categorie:
Projecten
  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn