Terug naar overzicht Jubileumboek Toegankelijkheid op koers

Tien jaar passie voor ICT-Toegankelijkheid

Voor u ligt het Jubileumboek van Stichting Accessibility; tien jaar kennis en ervaring op het gebied van ICT-toegankelijkheid gebundeld en voorzien van prachtige foto’s. Een fantastisch resultaat wat ik als scheidend voorzitter van het bestuur nog graag meevier en waar ik graag mijn naam aan verbind.

Aline SaersNiet alleen omdat het mij met trots vult als ik zie wat Stichting Accessibility in die tien jaar allemaal heeft bereikt – en nog steeds presteert –, maar ook omdat de medewerkers van onze stichting dit al vele jaren op een gedreven, deskundige en overtuigende manier doen. Met één been stevig geworteld in de doelgroep van mensen met een functiebeperking en met het andere been midden in de laatste (technologische) ontwikkelingen. Het gebruik van ICT wordt steeds belangrijker in onze maatschappij en mensen met een functiebeperking mogen hierbij niet buiten de boot vallen.

Helaas is ICT-toegankelijkheid nog steeds geen vanzelfsprekendheid. In nauwe samenwerking met Viziris werkt Accessibility er daarom hard aan om dit te veranderen. Dat is niet alleen een waardevolle uiting van maatschappelijke betrokkenheid, maar het biedt bedrijven evenzoveel (commerciële) voordelen in de vorm van een breder bereik, betere zichtbaarheid en toekomstbestendigheid. Dit boek reflecteert deze ontwikkelingen en passie en brengt ICT-toegankelijkheid in zijn volle breedte en mogelijkheden in beeld.

Een prachtige mijlpaal en een must voor iedereen die toegankelijkheid een warm hart toedraagt of er juist meer over wil weten en wil zien hoe Stichting Accessibility kan helpen om de stap naar een bereikbare, toegankelijke toekomst te zetten. Ik wens u veel leesplezier en inspiratie toe!

Aline Saers

Voorzitter bestuur Stichting Accessibility

Volgend artikel: Samen werken aan een toegankelijk internet

Gerelateerd

Tags:
Categorie:
Projecten
  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn