Terug naar overzicht Campagnes en initiatieven

Jubileumboek Toegankelijkheid op koers

Ter ere van het 10-jarig bestaan van Stichting Accessibility hebben we een jubileumboek uitgegeven. Dit boek met een toelichting door Jan Terlouw, lid van ons Comité van aanbeveling, bevat ruim 60 pagina's informatie over ons werk. We hebben dit jubileumboek integraal op de website geplaatst. Het boek bestaat uit een paginavullende foto met daarnaast een pagina met een inhoudelijk artikel.

Jubileumboek

Tien jaar Accessibility is met recht reden voor een feestje. Want voor de bijna twee miljoen mensen in Nederland met een functiebeperking is het belangrijk dat er een organisatie is die zich inzet voor een wereld waarin ook zij gebruik kunnen maken van moderne techologie.

Dit boek brengt in beeld hoeveel er in tien jaar tijd is verbeterd en veranderd, mede danzij stichting Accessibility. Als lid van het Comite van Aanbeveling verbind ik graag mijn naam aan deze deskundige en gedreven organisatie. Zie wat er allemaal is gebeurd, waar we nu staan en wat de toekomst ons hopelijk gaat brengen in een toegankelijke digitale wereld. Laat u inspireren om toegankelijkheid een plaats te geven in uw eigen organisatie.


Jan Terlouw
Lid Comite van Aanbeveling
Utrecht, november 2011

Ga naar het jubileumboek

Gerelateerd

Tags:
Categorie:
Projecten
  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn