Wie kan helpen

Als je je website toegankelijk wil maken, maar je organisatie heeft niet alle kennis in huis, dan helpen wij je graag op weg. Van het offertetraject tot controle tijdens de bouw: we kunnen je ondersteuning bieden in het proces op weg naar een toegankelijke, kwalitatief goede website.

Kennisbank

In onze Kennisbank vind je al veel informatie over toegankelijke websites bouwen. Achtergrondinformatie en regelgeving, bijvoorbeeld. Maar ook handige tools om je te ondersteunen bij je aanbesteding of opdrachtgeving, of om je site te controleren op technische aspecten en taalgebruik. Ook vind je er handige links naar andere websites met informatie.

Telefonische helpdesk

Loop je vast in de technische vereisten voor je toegankelijke website? Of heb je vragen over het inrichten van processen of de implementatie van webrichtlijnen en toegankelijkheid? Onze medewerkers helpen je graag verder via onze Servicedesk Webrichtlijnen en internettoegankelijkheid.

Trainingen

Als je een toegankelijke website gaat bouwen, is het belangrijk om de ICT-afdeling en het webteam te betrekken bij het proces. Zorg ervoor dat je medewerkers weten wat toegankelijkheid is, waarom het belangrijk is en natuurlijk hoe je een toegankelijke website bouwt en onderhoudt. Wij kunnen je met onze trainingen voor onder andere webbouwers, technici en redacteuren, helpen om het kennisniveau in je organisatie op peil te brengen. Onze trainingen zijn praktijkgericht en altijd up-to-date.

Lijst Toegankelijke webbouwers

Omdat wij een geaccrediteerde inspectie-instelling zijn, kunnen wij geen consultancy-werkzaamheden verrichten. Maar we kunnen je wel een eind op weg helpen in de juiste keuzes maken op weg naar een toegankelijke website. Bijvoorbeeld met onze Lijst van toegankelijke webbouwers. De bouwers op deze lijst hebben gegarandeerde en bewezen ervaring met het ontwikkelen van toegankelijke websites, op alle niveaus.

Gerelateerd

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn