Terug naar nieuwsoverzicht

Dienstverlening Accessibility en Corona-maatregelen

De maatregelen in verband met het coronavirus vragen de komende tijd veel van iedereen. Ook wij gebruiken creatieve (digitale) oplossingen om zoveel mogelijk door te kunnen werken.

Corona-virusHeeft u met het oog op 23 september 2020 ondersteuning nodig bij het maken van stappen op gebied van digitale toegankelijkheid?  Ook in deze uitzonderlijke tijd kunt u gewoon terecht bij de stichting Accessibility. Wij blijven toegankelijkheidsonderzoek uitvoeren zoals u van ons gewend bent.

Maar ook voor training of procesbegeleiding bent u nog steeds bij ons aan het goede adres. Wij kunnen u of uw team ook digitaal (bijvoorbeeld door middel van een videoconference of conference call) ondersteunen.

Tags:
Categorie:
Nieuws
  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

RSS feed

Wij bieden ook een RSS feed aan. Die kun je bekijken met een gratis RSS reader.