Terug naar nieuwsoverzicht

Michel Demmenie nieuwe directeur-bestuurder Accessibility

De Stichting Accessibility is verheugd met de benoeming van Michel Demmenie als nieuwe directeur-bestuurder met ingang van 1 juli 2018.

Michel DemmenieMichel is ruim 40 jaar in verschillende functies in de IT-sector werkzaam geweest en heeft ruime bestuurlijke ervaring in diverse directeursfuncties. Hij is sociaal betrokken ook in het vrijwilligerswerk.

Michel volgt Yolande Mansveld op die Accessibility per 1 maart j.l. heeft verlaten in verband met een aanstelling als lid Raad van Bestuur a.i. van zorginstelling 's Heeren Loo. Tot 15 juli neemt Michel deel aan een inwerkprogramma.

De taakverdeling binnen het managementteam blijft ongewijzigd. Eric Velleman is als wetenschappelijk directeur verantwoordelijk voor de onderzoek- en innovatieprojecten en Ron Beenen is als programmamanager verantwoordelijk voor de dienstverlening.

Tags:
Categorie:
Nieuws
  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

RSS feed

Wij bieden ook een RSS feed aan. Die kun je bekijken met een gratis RSS reader.