Terug naar nieuwsoverzicht

Accessibility is op zoek naar twee nieuwe collega's

Digitale toegankelijkheid neemt een steeds belangrijker rol in de maatschappij in. Onderzoek en ontwikkeling op het gebied van digitale toegankelijkheid zijn dan ook van groot belang. Naast onderzoek biedt Stichting Accessibility als kennisinstituut ook ondersteuning aan organisaties om hun digitale toepassingen toegankelijk te maken voor iedereen. We merken gelukkig dat organisaties digitale toegankelijkheid ook steeds belangrijker vinden. Wij zoeken daarom twee nieuwe collega's die ons kunnen ondersteunen bij het maken van een toegankelijke digitale wereld.

Vacature medewerker projecten

Om meer onderzoek en ontwikkeling te kunnen doen zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ervaren Medewerker Projecten voor 22-36 uur per week. Je vindt meer informatie over deze functie op: https://www.accessibility.nl/over-accessibility/vacatures-en-stage/vacature-medewerker-projecten-(22-36-uur)

Vacature medewerker binnendienst en relatiebeheer

Om onze dienstverlening bij (toekomstige) relaties verder vorm te geven zijn wij per 1 juli op zoek naar een Medewerker Binnendienst en Relatiebeheerbeheer. Je vindt meer informatie over deze functie op: https://www.accessibility.nl/over-accessibility/vacatures-en-stage/vacature-medewerker-binnendienst-en-relatiebeheer

Tags:
Categorie:
Nieuws
  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

RSS feed

Wij bieden ook een RSS feed aan. Die kun je bekijken met een gratis RSS reader.