mei 2018

Blijf op de hoogte van alles op het gebied van toegankelijkheid. Hier vindt u het laatste nieuws over Stichting Accessibility en toegankelijkheid in het algemeen. Deze informatie kun je ook bekijken via onze RSS Feed. Meer nieuws en informatie over Accessibility? Volg ons via Twitter of abonneer je op onze nieuwsbrief.

28 mei 2018

Accessibility is op zoek naar twee nieuwe collega's

Digitale toegankelijkheid neemt een steeds belangrijker rol in de maatschappij in. Onderzoek en ontwikkeling op het gebied van digitale toegankelijkheid zijn dan ook van groot belang. Naast onderzoek biedt Stichting Accessibility als kennisinstituut ook ondersteuning aan organisaties om hun digitale toepassingen toegankelijk te maken voor iedereen. We merken gelukkig dat organisaties digitale toegankelijkheid ook steeds belangrijker vinden. Wij zoeken daarom twee nieuwe collega's die ons kunnen ondersteunen bij het maken van een toegankelijke digitale wereld.

Lees verder over 'Accessibility is op zoek naar twee nieuwe collega's'
15 mei 2018 Auke Grondsma en Henk van de Beld tekenen samenwerkingsovereenkomst

Samenwerking Siteimprove en Accessibility

Siteimprove en Stichting Accessibility hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten. De belangrijkste doelen zijn het delen van kennis en het bevorderen van bewustwording rond digitale toegankelijkheid op de Nederlandse markt.

Lees verder over 'Samenwerking Siteimprove en Accessibility'
  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

RSS feed

Wij bieden ook een RSS feed aan. Die kun je bekijken met een gratis RSS reader.