Terug naar nieuwsoverzicht

Shopping Tomorrow expertgroep toegankelijkheid

Accessibility gaat als gastheer samen met VNO-NCW en de Thuiswinkel.org als voorzitter een expertgroep toegankelijkheid verzorgen bij ShoppingTomorrow. Een groep van zo'n 20 experts werken samen aan bewustwording rond het thema toegankelijkheid om daarmee de concurrentiepositie van thuiswinkelorganisaties én die van Nederland te verbeteren.

Logo Shopping TomorrowBewustwordingstool

In dit traject wordt een laagdrempelige bewustwordingstool ontwikkeld die toepasbaar is in het brede mkb. Een tool die ondernemers bewust maakt van het belang van een toegankelijke website en handvatten geeft voor het toegankelijker maken van bedrijfswebsites. Als onderdeel van dit traject worden 4 congressen en een aantal bijeenkomsten georganiseerd. Deze bijeenkomsten worden bijgewoond door duizenden bezoekers.

Resultaten

Het eindresultaat wordt gepresenteerd op de Webwinkel Vakdagen. Daarnaast worden ze opgenomen in het ShoppingTomorrow-boek. Dit boek zit boordevol praktische handvatten om de toekomst voorbereid tegemoet te gaan. Om tot deze resultaten te komen gaat de expertgroep een jaar lang onderzoek doen naar concrete vraagstukken die spelen binnen het Nederlandse bedrijfsleven.

Meer informatie

Ga naar de website van shopping tomorrow voor meer informatie over de expertgroep toegankelijkheid.

Tags:
Categorie:
Nieuws
  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

RSS feed

Wij bieden ook een RSS feed aan. Die kun je bekijken met een gratis RSS reader.