Terug naar nieuwsoverzicht

Accessibility’s 3D-printen in de prijzen

Eind januari 2017 deden Accessibility en Bartiméus gezamenlijk mee aan een internationale wedstrijd op het gebied van innovatief 3D-printen voor het onderwijs: de Ultimaker Education Challenge Award. Met ruim 250 deelnemers uit alle windhoeken was er stevige concurrentie, maar we behoorden tot de 50 winnaars. De prijs bestond uit een jaar lang gratis filament en een uitgebreide cursus 3D-printen. Daarmee kunnen we onder andere docenten van Bartiméus leren hoe ze 3D-printen in kunnen zetten in hun lessen.

Ultimaker

Award-organisator Ultimaker nodigde ons in januari bovendien uit om samen met hen op de prestigieuze BETT-beurs in Londen te staan. BETT is de grootste beurs voor technologie-onderwijs in de wereld. De tienduizenden bezoekers konden bij ons de laatste ontwikkelingen op het gebied van 3D-printen voor het onderwijs voor visueel beperkten zien. Een mooie mijlpaal en erkenning voor het pionierswerk van Bartiméus en Accessibility!

Tags:
Categorie:
Nieuws
  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

RSS feed

Wij bieden ook een RSS feed aan. Die kun je bekijken met een gratis RSS reader.