Terug naar nieuwsoverzicht

Internet Nieuwjaar bijeenkomst 2017

Op 12 januari 2017 ben je van harte welkom op de jaarlijkse Internet Nieuwjaarsbijeenkomst in de Tolhuistuin in Amsterdam. We organiseren dit evenement samen met zo'n 30 internetorganisaties uit binnen- en buitenland en is dé gelegenheid om vele internetprofessionals te ontmoeten.

2017 internet New Years EventOp donderdag 12 januari 2017 organiseert Internet Society Nederland weer samen met meer dan dertig organisaties uit de Nederlandse internetwereld het jaarlijkse traditionele internet nieuwjaarsevenement. Het evenement vindt plaats in De Tolhuistuin, Buiksloterweg 5c, 1031 CC Amsterdam.

We zorgen voor een smakelijke buffet, inspirerende lichting talks, het altijd interessante Voorzittersdebat en de uitreiking van de ISOC.nl Internet Innovatie Award voor het beste internet-initiatief van 2017.

Programma:

17:30 Deur open
18:00 Buffet open
19:00 Lightning talks
20:00 Chairperson debate
20:45 ISOC.nl Internet Innovation Award
21:15 Lightning Talks

Registreren

Registratiepagina
Overzicht van aanmeldingen

Tags:
Categorie:
Nieuws
  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

RSS feed

Wij bieden ook een RSS feed aan. Die kun je bekijken met een gratis RSS reader.