Terug naar nieuwsoverzicht

Nieuwjaars Evenement 2016

Op donderdag 14 januari 2016 organiseren we met Internet Society Nederland en ruim 30 andere organisaties uit de Nederlandse internetwereld het jaarlijkse traditionele internet-nieuwjaarsevenement. Dit jaar in het Sierraad in Amsterdam.

2016 Internet New Year's EventOp donderdag 14 januari 2016 organiseert Internet Society Nederland weer samen met meer dan dertig organisaties uit de Nederlandse internetwereld het jaarlijkse traditionele internetnieuwjaarsevenement. Dit jaar vindt het geheel plaats in Het Sierraad in Amsterdam (zie routebeschrijving).

We zorgen voor een smakelijke buffet, inspirerende lichting talks, het altijd interessante Voorzittersdebat en de uitreiking van de ISOC.nl Internet Innovatie Award voor het beste internet-initiatief van 2015.

Meer informatie via de ISOC website

Tags:
Categorie:
Nieuws
  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

RSS feed

Wij bieden ook een RSS feed aan. Die kun je bekijken met een gratis RSS reader.